Sosyal girişim Givin, ilk fiziksel mağazasını Akmerkez’de açıyor

Her türlü ürün ve deneyimin bağış karşılığında satıldığı sosyal girişim Givin ve HELLO! Dergisi, farklı alışveriş ve deneyim kurguları içeren HELLO! Givin Day etkinlikleriyle sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya devam ediyor.

8 Mart Kadınlar Günü’nde üçüncüsü düzenlenecek etkinlikler serisinde bu sefer; Gamze Cizreli, Tülin Şahin, Nil Karaibrahimgil gibi alanında başarılı, güçlü kadınlar kişisel eşyalarını, Givin mobil uygulaması aracılığıyla TEV ile genç kızların eğitim bursu için bağışa dönüştürecek. Akmerkez alışveriş merkezinde gerçekleşecek etkinlikte aynı zamanda Givin sosyal girişiminin Akmerkez’de bulunacak ilk fiziksel mağazasının da açılışı gerçekleşecek.

Akmerkez mağazasının açılışıyla, Türkiye’de sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için oluşturulmuş ilk mobil uygulama olma özelliğini taşıyan Givin sosyal girişimi, aynı zamanda bir alışveriş merkezi içinde açılan ilk destek mağazasını da hayata geçirmiş olacak.

Mağazada Givin Mobil uygulaması ile kasasız alışveriş

Givin Yard Sale” ismiyle Akmerkez en alt katta bulunacak mağazada 8 Mart etkinliği ile güçlü kadınların eşyalarına ek olarak, markaların ürünleri ve ünlü isimlerin eşyaları mağazada ve mobil uygulamada sergilenerek bağışa dönüşebilecek. Kasasız olarak konumlanacak mağazadaki alışverişler #HelloGivinDay etkinliklerinde olduğu gibi Givin mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.

Givin sosyal girişiminin kurusucu Başak Süer: “Bir kadın girişimci olarak 8 Mart Kadınlar Günü’nde güçlü kadınlarla birlikte genç kızların hayallerine ulaşmasına destek olacağımız bir HELLO! Givin Day etkinliği ile ilk mağazamızı açacağımız için çok heyecanlıyım. İyiliği çoğaltmak için destek olmak isteyen tüm modern kahramanları givin’i indirerek aramıza ve Akmerkez’deki mağazamıza bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Güncel İçerikler