AloTech, Nevzat Aydın’dan 8 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Türkiye girişim ekosistemi için 2019 yılının güzel başladığını ve ilerlediğini belli aralıklarla paylaştığımız yatırım haberleri ile aktarmaya devam ediyoruz. Aldığımız son bilgilere göre Yemeksepeti’nin kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, AloTech isimli girişime 8 milyon dolar değerleme üzerinden bir yatırım gerçekleştirdi.

AloTech, Nevzat Aydın’ın sağladığı desteği şirketi tüm dünyaya duyurmak ve ABD’de başlattığı SaaS (Hizmet olarak Yazılım) satıcı kanalını dünyanın dört bir yanına ulaştırmak için kullanacak.

Nevzat Aydın: “Cenk ve İdris’in bu çabalarını takdir etmenin ötesinde…”

300’den fazla müşterisi ve 12.000’den fazla kullanıcı sayısıyla Türkiye’deki en büyük çağrı merkezi altyapı sistemi olan AloTech, gerçekleştirdiği imza töreninde yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın’ın sağladığı destek ile büyümeye devam ediyor. Şirket, elde ettiği bu önemli desteği ABD’nin Austin Şehri’nde başlattığı SaaS (Hizmet olarak Yazılım) satıcı kanalını ve bu kanal aracılığıyla AloTech’i dünyaya tanıtmak için kullanacak.

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, “AloTech geliştirdiği teknoloji ve kendi pazarında sağladığı başarı ile yurt dışında ciddi büyüme potansiyeline sahip az sayıdaki Türk girişimlerinden biri. Cenk ve İdris’in bu çabalarını takdir etmenin ötesinde girdikleri bu maceralı ve zor yolda tecrübelerimi paylaşmak ve daha büyük başarılara imza atma yolunda destek olmak benim için de heyecan verici” dedi.

“Tüm dünyaya tanıtacağız”

AloTech CEO’su Cenk Soyak, konuyla ilgili “AloTech’in sahip olduğu ileri teknoloji altyapısı sayesinde yurtdışında birçok büyüme fırsatını barındırıyor olması, yapılan yatırımların en önemli sebeplerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Bu noktada Nevzat Aydın gibi girişimcilik dünyasının en önemli isimlerinden birinin, yatırımların durgun olduğu bir dönemde bize destek sunması büyük bir ayrıcalık. Önümüzde 27 – 28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan CCW Europe (Customer Contact Week Europe) bulunuyor. AloTech olarak dünyanın en büyük çağrı merkezi fuarlarından birinde yer alacağız ve şirketimizi tüm dünyaya tanıtacağız. Aynı zamanda tüm dünyaya yayılacak bir bayi – entegratör zincirini oluşturma projemize de başlayacağız” dedi.

AloTech Kurucu Ortağı ve CTO’su İdris Avcı ise “AloTech olarak geliştirdiğimiz teknoloji tüm dünyada ilk ve tek. Aynı zamanda Meksika’dan Avustralya’ya, İtalya’dan İspanya’ya dünyanın birçok ülkesinde kabul gören ve kullanılan bir teknoloji. Sistemimizin kurulumunu çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Nevzat Aydın’ın bize olan inancıyla AloTech’i daha fazla ülkeye ve kişiye ulaştırmak ve küresel bir marka olmak için çalışıyoruz. Kendimizi dünyaya tanıtırken, ülkemizi de temsil eden sayılı teknoloji şirketinden biri olacağımızın bilincindeyiz.” dedi.

Güncel İçerikler