Cihan Seyithanoğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacına esnek çözümler üreten Workinton’un CEO’luğuna Cihan Seyithanoğlu atandı.

Cihan Seyithanoğlu kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden 2004 yılında mezun olan Cihan Seyithanoğlu, Londra’daki Henley Management College’da İşletme Sertifika programını tamamladı. Profesyonel hayatına 2004 yılında Danimarka’lı Tekstil devi Bestseller Jack&Jones markasının İş Geliştirme departmanında başlayan Seyithanoğlu, çok kısa bir süre sonra şirketin Çin ve Danimarka’daki organizasyonlarında da başarılı işlere imza attı. 2008-2010 yılları arasında yine Bestseller’da Perakende Direktörü olarak görev yapan Seyithanoğlu, şirket ekiplerini ve operasyonlarını pazar dinamiklerine göre başarıyla yeniden düzenledi. Net satışlar ve kârlılıkta sağladığı olağanüstü iyileşmenin ardından terfi ederek 2010 yılında şirketin Türkiye Ülke Müdürü pozisyonuna yükseldi. Ülke Müdürlüğü görevi sırasında firmayı hızlı büyüyen çok markalı toptan ve perakende satış şirketi olarak yeniden düzenledi.

2012 yılında Koton’un Turkven ile ortaklığı sonrasında, dönüşümü yönetmek üzere Perakende Direktörü olarak göreve başladı.

Cihan Seyithanoğlu, G-Star Raw Türkiye’de Ülke müdürü göreviyle ülke organizasyonunun kurulması, markanın relansmanı ve iş modelinin değiştirilmesi; Tommy Hilfiger ve Calvin Klein’da Perakende Direktörlüğü pozisyonuyla markanın tüm mağaza ve franchise operasyonlarının yönetimi, markanın iş modelinin yeniden kurgulanması gibi önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Online alışveriş sitesi Lidyana.com’un CEO’su ve ortağı olarak markanın genişleme stratejisini oluşturdu.

Yeni nesil çalışma biçimi coworking kavramını Türkiye’deki iş hayatına entegre eden Workinton’un CEO’su olarak atanan Cihan Seyithanoğlu, perakende sektöründe edindiği satış, pazarlama ve organizasyonel deneyimini yenilikçi yönetim anlayışıyla birleştirerek Workinton’ın gelişimi için kullanmak üzere 20 Aralık 2018 tarihinde göreve başladı.

Güncel İçerikler