Ödeal, PSM Awards’ta En İyi Mobil Ödeme Çözümü ödülü’nü aldı

Hayata geçirdiği‘Cepte POS’ uygulamasıyla Türkiye’de ilk kez işletmelere cep telefonları üzerinden tahsilat yapma kolaylığı sağlayan Ödeal, PSM Awards’ta ‘En İyi Mobil Ödeme Çözümü Ödülü’ne layık görüldü.

Ödeme sistemleri dergisi Payment Systems Magazine (PSM), 10’uncu yılını 8 farklı kategoride dağıttığı 20 ödülle kutladı. 50’ye yakın başvurunun yapıldığı PSM Awards’ta ‘En İyi Mobil Ödeme Çözümü Ödülü’nün sahibi Ödeal oldu.

2014 yılında hayata geçirdiği ‘Cepte POS’ uygulamasıyla aylık kotalar ve sabit maliyetler nedeniyle POS yatırımı yapmak istemeyen KOBİ’ler, küçük işletmeler ve bireysel girişimcilere can suyu olan Ödeal, sürdürülebilir büyüme yolculuğuna inovatif yaklaşımıyla devam ediyor.

CeptePOS uygulamasının ardından, Türkiye’nin masaüstü yazarkasalara bağlanma özelliğine sahip ilk POS Cihazı ‘Ödeal POS’u ve ‘Ödeal Yazarkasa POS’ ürünlerini piyasaya süren Ödeal, özellikle farklı marka kredi kartlarına taksit yapmak isteyen işletmelerin hem çok sayıda POS cihazı alma ve çalışanlarına bu POS cihazlarını taşıtma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Startup’tan uzanan yolculuk…

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ödeal Kurucu Ortağı Fevzi Güngör, bir startup’tan, sektörün önemli oyuncularından birisi haline geldikleri dört yıllık Ödeal yolculuğunu özetleyerek, “Yolculuğumuz, 2014 yılı Eylül ayında ‘Ödeal Cepte POS’ ile başladı. Bu sayede, yalnızca büyük kurumlar değil, küçük esnaf ve kendi hesabına çalışanlar da herhangi bir sabit maliyete katlanmak zorunda olmaksızın kredi kartı ve banka kartından tahsilat yapabilmeye başladılar.Burada çok ciddi bir sıkıntıyı çözdük. Daha sonra gelen talepler doğrultusunda, Profilo iş birliği ile ‘Ödeal POS’ adını verdiğimiz, Türkiye’nin masaüstü yazar kasalara bağlanma özelliğine sahip ilk ve tek POS cihazını çıkardık.

Böylece ‘Ödeal POS’ ile anlaşmalı bankalar için tek POS üzerinden taksit imkanına ek olarak; tüm bankalar için aynı komisyon oranı gibi farklı avantajlar sunmaya başladık. Başka bir ifadeyle, ödeme sistemlerine hem yeni bir bakış açısı getirdik ve hem de pazardaki faaliyet alanımızı genişletmeye başladık. Bu sene deyine Profilo ortaklığıyla ’Ödeal Yazarkasa POS’ ürününü piyasaya sürdük. Bu yeni nesil yazar kasa POS cihazı içerisine, Ödeal avantajları eklenerek, yazarkasa ile mobil olarak tahsilat yapmak isteyen işletmelere çözüm sunduk. Kısacası, alışveriş ekosistemini iyi okuduğumuzu düşünüyorum. Bugün kazandığımız bu ödül de bunun bir göstergesi.” dedi.

Güncel İçerikler