Girişimcilikle ilgili takip etmeniz gereken Türkçe Podcast listesi

Hepimiz her gün müzik dinliyoruz, İnternet üzerinde girişimcilikle ilgili yayınlanan videoları, seminerleri vb. şeyleri iziliyoruz. Peki ya Podcast dinliyor muyuz? Öncelikle Podcast kültürünün henüz Türkiye’de oluştuğunu görmedim. Evet üretenler ve dinleyenler var ancak bu dünyadaki oranların çok çok altında olduğunu, yayınlanan içeriklerin izlenme ve takip edilme rakamlarına baktığımda aşağı yukarı görebiliyorum.

Türkçe Podcast Listesi 

Sizler için hazırladığım Podcast listesini paylaşıyorum. Başlıkta herhangi bir rakam vermedim, çünkü bu liste zaman zaman güncellenecektir. Şu an adedi düşük olabilir. Yenilerini keşfettikçe ve yapılmaya başlandıkça onları da ekleyeceğim.

5 KİŞİ 

Eray Erdoğan tarafından hazırlanan 5 KİŞİ, farklı yollardan yürümüş özgün ve başarılı insanların hayata bakış açılarını, mental modellerini, rutinlerini, alışkanlıklarını, kişiliklerini/karakterlerini oluşturan hikayeleri dinliyoruz. 5 KİŞİ Podcast ismini Jim Rohn’un “Kendini en fazla ilişkilendirdiğin beş kişinin ortalamasısın.” sözünden alıyor.

Radyo 521

Edelkrone tarafından hazırlanan Radyo521, Zannettiklerimizi kendimizin yarattığını farkettikten sonra sırada ne olduğunun sorgulandığı çevrimiçi radyo programı.

Girişimci Muhabbeti

Barış Koçdur ve Samican Tandoğdu tarafından hazırlanan ve yayınlanan Girişimci Muhabbeti, Türkiye’de ve Dünya’da girişimcilik hakkındaki gelişmelere odaklı konuşmalar içeren bir podcast’tir.

Üretim Bandı

Paraşüt ev sahipliğinde, Eran Filiba ve Andaç Türkmen tarafından iki haftada bir yayınlanan Üretim Bandı, Türkiye ve Dünya’da teknoloji şirketlerinin nasıl ürün geliştirdiklerini öğrenebilmek üzerine her bölüm farklı bir şirketi misafir ediyor, ürün geliştirme süreçlerini anlamaya çalışıyor.

Güncel İçerikler