Garaj Sepeti’nin satın aldığı Tasit.com, pazar yerine dönüştü

Garaj Sepeti’nin geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı Tasit.com, sürücülerle araç hizmet sağlayıcılarını buluşturan bir pazar yeri olarak hizmet sunmaya başladı. 

Yaklaşık yedi aylık çalışma sonucunda yenilenen Tasit.com’da araç kiralama, oto tamir ve bakım, ekspertiz, oto kuaför, sigorta, kasko gibi mobilite hizmetleri yer alıyor.

Tasit.com, sürücüler ve araç sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik çözüm üreten bir pazaryeri olarak hizmet sunuyor. 

Dönüşüme ilişkin olarak Garaj Sepeti CEO’su Mehmet Çelikol “Ehliyet sahiplerinin tüm hizmetleri alabileceği Türkiye’nin ilk araç hizmetleri pazaryerini yarattığımız için çok mutluyuz. Sürekli yeni ürünler ekleyerek Tasit.com’u zenginleştirmeye devam edeceğiz. Kısa sürede yaklaşık 1.000 hizmet sağlayıcısını platforma dahil ettik, hedefimiz kısa sürede bu rakamı 5.000’e çıkarmak. Ehliyeti olan herkesin, Tasit.com üyeliği ile hayatını kolaylaştırmak ve mobilitenin dertlerini bir kenara bırakarak, sürüşün keyfine vardıkları bir hayat sunmak istiyoruz. Tasit.com’un 2019 yılı içinde yenilenecek uygulaması ile de mobilitenin dijital cüzdanı olmayı hedefliyoruz. Araç hizmetlerinde pazaryerine dönüşümün Türkiye’deki ilk uygulayıcısı olmak bize gurur veriyor” dedi.

Güncel İçerikler