Galatasaray Espor takımı da ilk mobil espor oyuncusunu transfer etti

Galatasaray Espor, Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan ve Kore’de düzenlenecek Paramanya Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan esporcu Gökhan Yıldırım’ı transfer etti. Bu sayede Galatasaray Espor, ilk kez bir mobil espor oyuncusunu bünyesine kattı ve uluslararası arenada mücadele etme fırsatı kazandı.

Seul’de 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek büyük finalde, Galatasaray formasıyla Türkiye adına mücadele edecek olan Gökhan Yıldırım’ın rakipleri Kore, Tayvan, Tayland, Endonezya ve Suudi Arabistan’dan katılan oyuncular olacak.

İlkleri barındıran bir gelişme

Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek: “Mobil espor kavramını Paramanya ile ülkemize tanıttık. Paramanya Dünya Şampiyonası’na 2 Türk Paramanya oyuncusunun katılması, hem ülkemizin bir mobil espor alanında temsili hem de dünya çapında önemli bir mobil espor turnuvasına katılımı açısından pek çok ilkleri ve başarıları barındıran önemli bir gelişme. Bir diğer popüler oyunumuz olan Wolfteam’de başarılı bir takıma sahip olan Galatasaray Espor’un ilk mobil espor oyuncusu olarak Gökhan’ı seçmesi bizi ayrıca sevindirdi” dedi.

Güncel İçerikler