Netmarble, geliştiricileri Mersin ve İzmir’deki oyun geliştirme maratonu’na davet ediyor

Netmarble Türkiye tarafından düzenlenen eğitim oyun geliştirme maratonu, Mersin ve İzmir’deki tüm amatör ve profesyonel oyun geliştiricilerini 24 saatlik bir oyun geliştirme maratonu Gamer’s Jam‘e davet ediyor.

İlk maraton Mersin Ünivesitesi’nde!

“Eğitim Oyunları” ana temasıyla düzenlenecek Oyun Geliştirme Maratonu etkinliğinin ilki 13-14 Aralık 2018 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi içerisinde yer alan Genç Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenecek. Başvurunuzu bu bağlantıdan yababilirsiniz.

Geliştirici ekipler katılacak

Amatör ve profesyonel oyun geliştiriciler, 24 saat içinde ekiplerini kurup kendi oyunlarını kodlayacağı bir maratonun yaşandığı etkinlikte ekipler en iyi eğitim oyununu geliştirmek için mücadele edecek. Tamamlanan anlamlı oyunlar, Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen matematik ve fen bilimleri alanlarındaki eğitim oyunlarının ödüllendirileceği, 90 bin TL ödüllü KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması’na ön elemeye girmeden katılma hakkı kazanacak.

KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması; ilkokul, ortaokul ve lise eğitim düzeylerinde, dijital oyunların eğitimde kullanılabilirliğini ve katkısını vurgulamak, bu alanda fikir üreten, dijital oyun geliştiren ve uyarlama yapan kişi ve kurumların çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla düzenleniyor.

Güncel İçerikler