Atar Labs, 2018 Red Herring Top 100 Global listesinde yer aldı

Daha önce Red Herring Top 100 Avrupa listesinde yer alarak global liste için adaylar arasına giren ve Türkiye’nin siber güvenlik robotu ATAR ile küresel pazarda büyümeyi hedefleyen Atar Labs, prestijli 2018 Red Herring Top 100 Global listesinde yerini aldı.

Red Herring Top 100 Global her yıl dünyanın dört bir yanından gelecek vadeden girişimci ve şirketlerin tespit edilmesinde kilit rol oynuyor. Atar Labs’ı ödüle layık gören Red Herring editörleri, bugüne kadar Facebook, Twitter, Google, Yahoo, SalesForce, YouTube ve eBay gibi dünyayı değiştiren şirketlerin yıkıcı gücünü ilk keşfeden otorite olarak dikkat çekiyor.

En yüksek potansiyele sahip olan şirketleri belirlemenin zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Red Herring Yayıncı ve CEO’su Alex Vieux, “Yoğun geçen elemeler ve uzun görüşmeler sonucunda, dünya çapında yüzlerce aday arasından Top 100 listesini oluşturmayı tamamladık. Atar Labs’in başarılı bir girişimcilik yolculuğunu tanımlayan vizyona, tutkuya ve inovasyona sahip olduğuna inanıyoruz. Çetin rekabetten sıyrılıp, ilk 100 arasına girdiği için Atar Labs’i kutlarız.” diye konuştu.

Atar Labs CEO’su Burak Dayıoğlu, “Avrupa’daki başarımızın ardından Red Herring Top 100 Global listesine girmek, Atar Labs’in siber güvenlik sektörüne getirdiği küresel ölçekli yıkıcı dönüşümün dünyanın en prestijli otoritelerinden biri tarafından kabul edilmesi demek oluyor. Atar Labs olarak hızla büyüyen siber güvenlik sektöründeki uzman açığını telafi edecek, otomasyon temelli bir güvenlik çözümü sunuyoruz. ATAR savunma platformu, güvenlik merkezlerinin ihtiyaç duyduğu performans ve verimliliği sağlıyor. Bu inovasyonun Red Herring gibi prestijli bir otorite tarafından ödüllendirilmesi bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır.” dedi.

Red Herring ekibi, aday şirketleri hem niteliksel hem de niceliksel olarak değerlendirmeye aldı. Finansal performans, teknolojik inovasyon, yönetim kalitesi, genel iş stratejisi ve pazar yayılımı gibi kriterler göz önüne alındı. Adaylar, aynı dikeyde faaliyet gösteren benzer girişimlerin mevcut durumları ve geçmiş performanslarıyla mukayese edildi. Red Herring böylelikle sadece “popülariteyi” baz almanın ötesine geçerek, Avrupa’da en yüksek potansiyele sahip yeni iş modellerinin belirlenmesinde değerli bir araç niteliği taşıyan listeyi oluşturdu.

Güncel İçerikler