Spotify, Mena bölgesinde 13 ülkeye daha açılarak globalde 78 pazara ulaştı

Spotify, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgeleri’nde bulunan 13 ülkede; Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Umman, Katar, Bahreyn, Cezayir, Fas, Tunus, Ürdün, Lübnan, Filistin Toprakları ve Mısır’da da faaliyete başlayarak, global ayak izini toplamda 78 pazara taşıyor.

%100 Arap kullanıcı deneyimi ile MENA Bölgesi’nde hizmetlerine başlayan Spotify’ın Global Pazarlardan Sorumlu Global Başkan Cecilia Qvist konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Spotify’ın bugünden itibaren Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da kullanıcıların erişimine hazır olmasından çok heyecanlıyım. Spotify, her moda ve her ana uygun lokal olarak düzenlenmiş düzinelerce çalma listesi ve hem free hem Premium kullanıcılarının hizmetine sunduğu milyonlarca şarkı kataloğuna erişim imkanı ile %100 Arap kullanıcı deneyimi sunarak faaliyete başlıyor. Müzikseverler ayrıca, ilk günden itibaren, onların hem lokal hem uluslararası sanatçılara ait yeni müzikleri kolayca keşfetmelerini ve paylaşmalarını sağlayacak Spotify’ın kişiselleştirilmiş müzik önerilerinin de tadını çıkarak.

Bugün ayrıca, Global Cultures initiative (Global Kültür İnisiyatifi)’in bir parçası olan Spotify Arab Hub’ın da çok yakın zamanda lanse edilen Latin Hub ve Afro Hub’ı takiben hayata geçtiği gün. Arab Hub, bu müziği sevenler için dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar Arap müziğin Spotify’daki merkezi niteliğinde olacak.

Güncel İçerikler