Abonesepeti, dergi tedarik portalı 444Dergi’yi tüm operasyonlarıyla satın aldı

Tek panelden tüm kurumları karşılaştırıp doğru aboneliği başlatmak ve ihtiyacı karşılamayan abonelikler nedeni ile mutsuz müşteri deneyiminin önüne geçmek amacıyla Deniz Okumuş tarafından kurulan AboneSepeti, Türkiye’nin en büyük dergi abonelik platformu 444dergi.com’u tüm operasyonları ile satın aldı.

Telekomünikasyon servis sağlayıcılarını tek panelde toplayarak abonelik sistemini daha kolay, avantajlı ve ekonomik olmasını sağlayan Abonesepeti, şimdi aynı tecrübeyi yazılı basında göstermek için 444dergi.com ile büyük bir adım attı.

Abonesepeti ile güvenli abonelik hizmetlerini yorulmanıza izin vermeden, 20+ kişilik tecrübeli merkez ofis ekibiyle size hızla hazırlar, dağıtım ekibiyle ulaştırır. Mobil-GSM, İnternet, Dijital TV platformları, Ev Telefonu, Elektrik, Su, Doğalgaz, Gazete ve Dergi Aboneliği gibi hizmetleri cazip fiyat avantajları ile beraber sunan Abonesepeti, internet üzerinden “tek tuşla” çok daha hızlı ve kolay bir biçimde abonelik işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Ocak 2017 itibariyle Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı öncülüğünde dokuz yatırımcıdan ilk etap yatırımını alan Abonesepeti A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Buldurgan yapmaktadır.

Güncel İçerikler