Futbol odaklı yerli girişim Scoutium, mobil uygulamasını yayınladı

Futbolcuların keşfedilmesini sağlayan yerli girişim Scoutium, geliştirdiği mobil uygulaması yeni ara yüzü ve kattığı yeni özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Kullanıcılarına kolaylıkla erişim imkanı sağlayan Scoutium’un yeni mobil uygulaması Google Play ve App Store’da yayınlandı.

Scoutium‘u kısaca anlatmak gerekirse, kullanıcılarının yaptığı futbolcu değerlendirmelerini ve canlı analizleri kulüplere ulaştırarak futbolcuların keşfedilmesini sağlayan kitle kaynaklı dijital futbol gözlemci platformudur. Şu ana kadar platformda 15.000 kayıtlı kullanıcı 100.000’in üzerinde değerlendirme yaptı. 100 tescilli Scoutium Gözlemcisi platformdan düzenli olarak gelir elde ediyor. Scoutium 150 kulüple çalışıyor, haftalık %10’un üzerinde büyüyor ve bu büyüme hızı artarak devam ediyor.

2019 yılında ise yurt dışına açılarak global bir marka olmayı hedefleyen Scoutium’un ilk hedefi İngiltere! 2020 planları arasında ise tüm dünyada 1 milyon kullanıcıya ulaşmak yer alıyor. Futbol sektörünün en büyük sorunlarından biri olan futbol gözlemciliğini dijitalleştiren Scoutium, Futbolun Geleceğini Sen Yaz! sloganıyla kullanıcılarını, karanlıkta kalmış futbolcuları kulüplerle buluşturmaya davet ediyor.

Güncel İçerikler