SUCOOL’dan teknoloji tabanlı girişimler için ön hızlandırma programı: PRIMER

Sabancı Üniversitesi Teknoloji Tabanlı Girişimleri Hızlandırma Merkezi SUCOOL, 2018 yılında enerji ve temiz teknolojiler dikeyinde hem erken aşama girişimciler hem de büyüme aşamasındaki startup’lara yönelik uluslararası programlar hayata geçirdi.

PRIMER Ön Hızlandırma Programı

SUCOOL, Hollanda merkezli InnoEnergy şirketi ile yaptığı iş birliği neticesinde 2018 itibariyle yönünü Enerji ve Temiz Teknolojiler alanında çalışan erken aşama startuplara çevirdi. InnoEnergy’nin tasarladığı PRIMER Ön Hızlandırma Programı ile SUCOOL, enerji ve temiz çevre teknolojileri geliştiren girişimcilere, özel olarak ise erken aşama yatırım imkanları ve Avrupa’daki yatırımcı ağına erişim fırsatları sunuyor.

PRIMER Ön Hızlandırma Programı kapsamında henüz pazara çıkmamış bir iş fikrine sahip girişimci adayları; programında iş fikrinden ürüne ve üründen pazara giden yolda gereken iş ve gelir modeli tasarımı, ekip ve kaynak yönetimi, pazarlama ve finans gibi konularda uzmanlarından teorik ve uygulamalı eğitimler ve mentorluk desteği alacaklar.

Son Başvuru: 8 Kasım 2018

Ücretsiz olan PRIMER Ön Hızlandırma Programı’na sektörden bağımsız teknoloji tabanlı iş fikrine sahip herkes başvuru yapabilir. Programa 8 Kasım 2018 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

PRIMER Ön Hızlandırma Programı’nı tamamlayanlar girişimlerini çekirdek yatırıma hazır seviyeye taşıyacak. Girişimlerini büyütmek amacıyla SUCOOL programlarına başvurmak istediklerinde öncelik elde edecekler.

PRIMER Ön Hızlandırma Programı eğitimleri 8 modülden oluşuyor. Eğitimler, 17-18 ve 24-25 Kasım tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Bu bağlantıdan başvurunuzu yapabilir ve daha daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Güncel İçerikler