AllTrails uygulaması yeni atılımı ile gezginleri mutlu edecek

Yürüyüş meraklıları için geliştirilen uygulama AllTrails hazırladığı yeni harita özelliğini uygulamaya ekledi ve büyük bir atılım yaptı. Sprectrum Equity’den 75 milyon dolar yatırım alan şirket bu yatırımı uygulama özelliklerini geliştirmek  için kullanmayı tercih etti.

2010 yılında kurulan AllTrails şirketi yıllar önce yatırımcılardan para toplamaya çalışan oldukça küçük girişimdi ancak zamanla 2020 Ventures de dahil olmak üzere pek çok büyük şirketten yatırım almayı başardı.

AllThails uygulaması dışarıda yapılan aktiviteler için gezginlere farklı kolaylıklar sunuyor yaklaşık 8 milyon kullanıcısı olan uygulama 100’den fazla ülkede piyasa varlığını sürdürüyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcılarına detaylı haritalar ve diğer gezginlerin önerilerinden oluşan ipuçlarını sunuyor. Tüm bu özellikleri bir araya getiren uygulamanın şimdiye kadar 12 milyon kez indirildiğini söylemek mümkün

AllRrails uygulaması kısa süre önce şirketten ayrılarak FitOn uygulamasını kuran Russel Cook tarafından kuruldu şimdi ise şirkete 2015 yılında katılan CEO Jade Van Doen yönetici konumunda çalışıyor ve düşüncelerini şöyle ifade ediyor. “Büyükbabam ile birlikte sürekli yürüyüşlere gittiğimiz Sierra’da büyüdüm. Ben orada kamp yaparken ve yürüyüşlere giderken gerçekten çok heyecalanırdım şimdi de insanlara benim hissettiklerimi hissetmesi için bu uygulamanın geliştirilmesine yardım ediyor. Yürüyen insanların çok daha sağlıklı olduğu bilinen bir gerçek.

Şirketten ayrılmadan önce Cook uygulamanın çok iyi çalıştığını ve Spectrum yatırımı geldiğinde nakit akışı sayesinde çok daha büyük atılımlar yapabileceğini ifade etmişti. Yıllar önce deniz aşırı ülkerde kullanıma açılan uygulama hızla büyümeye devam ediyor

Güncel İçerikler