Tapusor: Türkiye’de gayrimenkulle ilgili ihtiyaç duyulan verileri toplayan platform

Türkiye’deki girişimleri paylaştığımız serimizde bugün Tapusor var.

Tapusor, Türkiye’de herhangi bir gayrimenkulle ilgili ihtiyaç duyulan kapsamlı verilere tek bir platform üzerinden erişmenizi sağlamayı hedefleyen girişimdir. Seçmiş olduğunuz lokasyon ve çevresinde gayrimenkul sektörüyle ilgili kapsamlı analiz, yorum, raporlama ve sunum hizmetini veri havuzundaki veriler ile eşleştirerek kullanıcılara sunuyor. Karar alma süreçlerinde sunduğu güncel/nesnel veriler ve geliştirdiği algoritmalarla tamamen bilimsel analizlerde bulunarak kullanıcılarına destek sağlıyor.

Temelleri 2008 yılında atılıp, Ağustos 2017’de Yıldız Teknopark’ta çalışmalarına başlayan Tapusor, kamu ve özel sektör deneyimiyle ulusal ve uluslararası ölçekte stratejik görevler alarak önemli mimarlık, planlama ve yatırım projelerine imza atmış 20 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor.

Kurulduğundan itibaren 12 aylık bir süre içerisinde 100 bin üyeye ulaşmayı başardı. Tüm bireysel kullanıcılara ücretsiz hizmet sağlayan Tapusor, sektör profesyonellerine özel olarak geliştirdiği çözümleri paket seçenekleriyle sunarak ana gelir modelini oluşturuyor. Kurumsal çözümlerle şirketlerin elinde bulunan verilerin akıllandırılması ve ihtiyaç duyduğu gayrimenkul odaklı verileri otomatik raporlama sistemleri ile sağlayarak gelirlerini her geçen gün arttırıyor.

Gayrimenkul sektöründeki tüm paydaşlara veri, analiz ve sentezler ile katkı sağlama, karar süreçlerini destekleme, sektörel şeffaflığın artmasına yardımcı olma ve katma değer oluşturma konularını çok disiplinli uzman desteği ile birleştirerek 360 derece hizmet vizyonu ile sürekli gelişmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler