Amazon, Alexa destekli yeni duvar saati Echo Wall Clock’u tanıttı

Amazon, bu hafta gerçekleştirdiği Amazon Hardware Invent 2018 etkinliğinde teknolojik yenilikleri tanıtmaya devam ediyor. Biz de yeni Alexa cihazı, Echo Wall Clock’u markaj altına aldık.

Bünyesinde genel Alexa havasını barındıran duvar saati şeklindeki cihaz bluetooth ile senkronize edilebiliyor. Alarm kurmak ve zamanlayıcı özelliklerinin yanı sıra saat kolay anlaşılabilen bir ara yüze sahip. Böylelikle şirket yanlış kullanım sorunlarını da ortadan kaldırdı. Daha önce yapılan geri sayımları ya da alarmları hafızasında tutabilen akıllı Alexa saati kullanıcılarına ayrıca alarmlar ve hatırlatıcılar için sesli ve görüntülü animasyonlar sunuyor.

Cihazın tanıtım lansmanında şirket, cihazın nasıl kullanılacağını göstermek adına saati yemek zamanlayıcısı olarak kullandı. Her bir dakikayı temsil edem 60 LED halka geri sayımı gerçekleştirdi.  Kendi kendini senkronize edebilme özelliğine sahip cihaz sayesinde saat kendini güncelliyor ve siz de yıl içinde gerçekleşen gün ışığından yararlanma saati sorunlarından da kurtulmuş oluyorsunuz. Echo Wall Clock’un bu yıl sonunda 29.99 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Güncel İçerikler