Banamama, evcil hayvan sahipleri için yeni ürünü GelKutuKutu’yu duyurdu

2017 yılının Ocak ayında hayata geçen Banamama.co girişimi hem kısa sürede yakaladığı ivmeyle hem de Türkiye’nin abonelik sistemiyle çalışan ilk mama platformu olmasıyla tanınıyor. Evcil hayvanlar için ister tek seferlik ister düzenli mama sağlama seçenekleriyle hayvan sahiplerine kolaylık sağlarken aynı zamanda mama konusunda da çeşitlilik sunuyor.

Şirketin aldığı yatırımlar sonucu yeni fikir ve konseptlere yelken açan banamama.co kurucu ortaklarından Emre Özdemir, köpek dostları fazlaca olan ve onlara olması gereken değeri veren ekibiyle birlikte köpek dostlarımızı bir hayli mutlu edecek yeni girişimi GelKutuKutu’yu hayata geçiriyor.

GelKutuKutu nedir?

Bir banamama.co markası olarak kurulan GelKutuKutu, abonelik sistemi üzerinden köpeklere aylık sürpriz ve birbirinden farklı, yenilikçi temalarla özel kutular hazırlayıp gönderen bir hizmettir. Her ay en az 1 adet ödül maması, 1 adet oyuncak ve 1 adet sürpriz ürünü özenle tasarlanan bu kutuların içine köpekleri sevindirip sahipleriyle daha fazla zaman geçirmeleri için koymaktadır.

Birbirinden farklı oyuncaklar, ödül mamaları ve bolca sürprizle dolu olan ayrıca ilerleyen süreçte hayvan sahiplerine de birbirinden farklı avantajlar sağlamayı planlayan GelKutuKutu, Eylül ayı itibariyle köpeklerin hayatına renk katmak ve onları mutlu etmek üzere internet sitesi üzerinden hizmet vermeye başlamıştır.

Güncel İçerikler