Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’ni Bahçeşehir SuperMassive kazandı

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde 2018 Yaz Mevsimi’nin en iyisi belli oldu. 12 binden fazla League of Legends ve espor tutkununu Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda buluşturan ve onbinlerce izleyicinin İnternet üzerinden canlı takip ettiği büyük finalin sonunda kupanın sahibi, Royal Bandits‘i 3-1‘lik skorla mağlup eden Bahçeşehir SuperMassive oldu.

Riot Games Türkiye tarafından bu yıl altıncı kez gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük espor etkinliği olma özelliğine sahip Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nde yıldızlar, şampiyonluk için mücadele etti.

Nisan ayında Kış Mevsimi Finali’nde de karşı karşıya gelen iki takım için aynı zamanda bir rövanş niteliğinde olan mücadele, bu açıdan da oyuncular özelinde farklı bir öneme sahipti.

Beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek ligi domine eden Royal Bandits ile son yıllarda birçok önemli final maçı ve şampiyonlukla gündeme gelen Bahçeşehir SuperMassive arasında geçen zorlu mücadelede, maç boyunca konsantrasyonunu daha üst düzeyde tutmayı başaran Bahçeşehir SuperMassive şampiyonluk ipini göğüsledi.

Güncel İçerikler