Toplamda 170 bin TL ödül verilecek Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması başvuruları açıldı

Garanti Bankası’nın, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle bu sene 12.’sini düzenlediği Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’na başvurular başladı.

Son Başvuru: 30 Eylül 2018

İş hayatında fark yaratan başarı hikayelerini paylaşarak diğer kadın girişimcilere rol model olmak isteyen adaylar yarışmaya bu bağlantıdaki formu doldurarak 30 Eylül 2018 tarihine kadar başvurabilecek. “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi” ödülüne layık görülen girişimcinin 50.000 TL kazanacağı yarışmada, “Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimci”, “Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci” ve “Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi” kategorilerinin birincilerine ise 40.000 TL’lik ödül verilecek.

Resmi KOBİ tanımına giren hakim ortağı ya da sahibi kadın olan, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm işletme sahibi kadın girişimciler, yarışmaya bizzat başvurabiliyor ya da aday gösterilebiliyor. Ayrıca daha önce başvuru yapan kadın girişimciler yarışmaya tekrar başvurabiliyor. Yarışma kriterleri kategoriler arasında farklılaşmakla birlikte; başvurular, risk alma ve cesaretli olma, etkin müşteri ilişkileri yönetimi, pazarlama faaliyetlerindeki farklılaşma, sürdürülebilir finansal yapı, bulunduğu yörenin ekonomisine katkıda bulunarak fark yaratma, çevreye duyarlı, sosyal bir soruna yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler getirmiş olma gibi kriterler kapsamında değerlendirilecek.

Yarışmanın jüri üyeleri arasında; Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Başkanı Sanem Oktar, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve geçen yılın birincilerinden 1K Kimya’nın Kurucusu Sevginar Baştekin yer alıyor.

Yarışmaya internet üzerinden başvurmak ya da yarışma hakkında detaylı bilgi almak isteyenler garantikadingirisimci.com adresini ziyaret edebilir.

Güncel İçerikler