StartupMarket, yatırımcıların başvuru alıp girişimleri takip edebileceği özelliğini duyurdu

Her aşamadaki girişimleri, girişimlerin destekçileri mentorlar, yatırım fonları, bireysel yatırımcılar ve servis sağlayıcılarıyla bir araya getiren StartupMarket.co, yatırımcılar ve yatırım ağları için geliştirdiği yatırımcı sayfası ile tüm kuluçka ve yatırım süreçlerinin kolayca takip edilmesini sağlıyor.

Yatırımcı Sayfası ile Yatırım Sektörüne İvme

Mart ayında başlayan, 2. ayında ilk yatırım turunu tamamlayan StartupMarket, yeni özelliği ‘Yatırımcı Sayfası’ ile yatırım fonlarının, bireysel yatırımcıların, hızlandırma programları ve kuluçkaların site üzerinde kendilerine özel bir sayfaya sahip olup, girişimlerini yakından, kolaylıkla takip etmelerini ve başvuru almalarını sağlıyor.

Bu özellik ile yatırımcılar tüm süreçleri A’dan Z’ye dijital olarak yönetebiliyorlar. Kendi sayfaları üzerinden gelecek başvuruları düzenli bir şekilde takip edebilecekleri gibi beğendikleri girişimleri radara alıp uzun vadede değerlendirmek üzere portföylerine katabiliyorlar. Bunun yanı sıra girişimcilerin kendilerine dair gelişmeleri platforma girmesiyle beraber, otomatik bildirim alabiliyor, girişimlerin gelişim süreçlerini ve güncel yol haritalarını takip edebiliyorlar.

Galata Business Angels başvuruları artık StartupMarket üzerinden alıyor

GBA’nın örnek sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

StartupMarket.co kurucularından ve aynı zamanda girişimin CEO’su Serkan Bağçe konuyla ilgili; “Yatırımcılar ve yatırım fonları için başvuru almak ve başvuruları değerlendirmek, bunun yanında portföylerindeki startuplarla iletişim kurmak ve onların KPI’larını takip etmek başarı yolunda en önemli faktörlerden. Bu konuda da dijital çözüm getirerek, ekosistemin dijital platformu olabilme yolunda StartupMarket’e yeni bir özellik ekledik. Yatırımcıların ve yatırım fonlarının StartupMarket.co üzerinden oluşturacakları kendilerine özel sayfa sayesinde girişimleri takip yetenekleri artacak. Girişimlerin anlık en güncel bilgilerini takip edebilecekler, daha etkin başvuru toplayabilecekler, gelen başvuruları bir komite oluşturup detaylı değerlendirebilecekler ve başarılı yatırımlar için şanslarını artıracaklar. Platformun bu özelliğini ilk kullanan Galata Business Angels, startupmarket.co/GBA üzerinden bugünden itibaren başvuru almaya başladı. Bunun yanında melek yatırımcılar da bireysel olarak hedef kitlemiz. İlk tur yatırımcılarımızdan, Milli basketbolcu Sinan Güler de başvuru alıp portföyünü takip etmek için StartupMarket’i seçti. Bu alanda da Türkiye’de öncü olabilmekten çok mutluyuz.” dedi.

Galata Business Angels Direktörü Ata Uzunhasan “Başvuru alma, değerlendirme ve portföyümüzü yönetme konusunda sade, pratik, akılcı ve hızlı bir çözüm arayışındaydık, bu ihtiyacı ekosistemimizden bir girişim tarafından karşılayabilmemiz ayrıca sevindirici. Önümüzdeki dönem dijital vitrinlerde kendilerini çok iyi gösterebilen startupların başarı şansı daha yüksek olacak. StartupMarket’in bu ihtiyaca da çözüm sunmasını ayrıca destekliyoruz.” dedi.

StartupMarket.co Nedir?

StartupMarket.co her aşamadaki girişimleri, girişimlerin destekçileri mentorlar, yatırım fonları, bireysel yatırımcılar ve servis sağlayıcılarıyla bir araya getiren; girişimlere dair her şeyi tek noktada toplamayı hedefleyen girişim platformudur.

Güncel İçerikler