Bose, Alexa destekli akıllı hoparlörünü 400 dolardan satışa çıkardı

Bose ses ekipmanlar kuruluşu, geliştirdiği yeni kompakt akıllı hoparlörü ile piyasaya hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bose Home Speaker 500 ile genel olarak Apple’ın HomePod’una benzer nitelikte. Aynı zamanda hoparlör Amazon Alexa donanımını da barındırıyor. Şirketin son yıllarda Amazon’un akıllı yardımcısını benimsemesi ise dikkat çekiyor.

Home Speaker 500 seslerin duvardan yansıtacak şekilde tasarlanmış. Hoparlöre ek olarak sunulan diğer cihazlar ise kullanılan Bose Soundbar 700 ve Soundbar 500. Bahsedilen diğer ürünler ise ev sineması için üretilmiş. İki yerleşik kolon sayesinde sesin kalitesinin yükseltilmesi amaçlanmış.

Ürün wifi özelliği sayesinde online müzik uygulamalarına erişebilecek (örn: Spotify). Bu sayede kullanıcılar diledikleri müziğe diledikleri an erişebilecekler. Bose’un yeni ürünlerinin fiyatları ise şimdiden belli oldu. Akıllı hoparlör 400 dolar, ses kolonları ile sırasıyla 550 ve 800 dolardan satışa sunulacak. Gelecek yıl ise hoparlöre AirPlay 2 desteğinin gelmesi planlanıyor.

Güncel İçerikler