Mikro-P ile tanışmaya hazırlanın, yakında piyasaya çıkıyor

Türkiye’de değer üreten yeni girişimleri bulup paylaşmak, bizi oldukça heyecanlandırıyor. Özellikle donanım projelerinin çıkması, yeni teknolojileri keşfetmemiz ve üretken olabilmemiz açısından ayrı bir değer sunuyor.

Şimdi sizleri aslında çok daha önceden de paylaştığımız bir girişimle, Mikro-P ile tanıştırmak istiyorum. Üzerinde bulunan 30’dan fazla sensör ve donanım ile bir koloni olarak yüzlerce cihaz kendi aralarında iletişim kurabiliyor ve günümüzün birçok teknolojik alanında kullanılabiliyor.

Sizin belirlediğiniz komutlar doğrultusunda aynı anda hareket edebiliyorlar. Güneş enerjisinden beslenme, günlerce uyuyama, aynı anda hepsine komut gönderme gibi sayısız işleve sahip. Tek husus, ne yapacağınızı çok iyi bilmek.

Bu cihazlar hareket etme özelliğine de sahip. Alt kısımlarında bulunan minik tekerlek olarak adlandırdığımız ince demirin dönmesiyle, yer değiştirebiliyor. Bu ürünün daha detaylı incelemesini, kurucusu Bürkan Törün yakında egirişim’e özel anlatacak. Ürün de yakında piyasaya çıkıyor. Detayları aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler