Revolut, yeni avantajlar sağlayan Metal Kart dönemini başlatıyor

Fintech girişim Revolut, yeni avantajlar sağlayan premium kart dönemi başlatıyor. Metal Kart olarak adlandırdığı bu yeni kart dönemi var olan Premium Karttan farklı olarak kullanıcılara ek kazanç sağlıyor.

Çoğu firma müşterilerinin markaya olan bağını arttırmak için firmaya özel puan kartı hizmeti sağlıyor ancak Revolut’un sunduğu yeni Metal Kart mevcut prim avantajlarına ek olarak seçtiğiniz para birimi ile tüm para harcamalarında geri ödeme talep edebilmeyi sağlıyor. Revolut Euro, USD, Bitcoin, Litecoin dahil desteklenen 29 para biriminde prim kazandırıyor.

Revolut sıkça seyahat eden kullanıcılarına bagaj sigortalama ve yurtdışı sağlık sigortası için cazip prim avantajları sunuyor. Yapılan herhangi bir harcamada ise %1 prim kazandırıyor. Banka kartları ile yapılan alışverişler düşünüldüğünde daha kazançlı bir durum.

Revolut Metal müşterileri daha yüksek atm limiti ve herhangi bir ücret ödemeden 600€ kadar para çekebilme şansına sahip oluyorlar. Son olarak bir Metal Kart kullanıcısı iseniz rezervasyon yaptırmak için kolaylıklardan faydalanabilirsiniz.

Revolut Metal aylık 13,99 Euro veya yıllık 135 Euro. Temel premium abonelik ücreti ayda 7,99€ yada yılda 82€. Fiyat farkını karşılaştırmak için Metal Kartınızla birçok kez ödeme yapmanız gerekebilir. Aynı konsepte sahip rakip firmaları takip eden şirket metal kartın daha ucuz olduğunu ve farklı indirim tekliflerine odaklanıyor.

Bu yüzden Revolut’un metal kartını elde etmek biraz zamanınızı alabilir. Çünkü Metal Kart bildiğimiz kartlardan çok daha havalı bir görünüme sahip ve Revolut Metal Kartları kullanacak sınırlı sayıda müşterisi olacağını duyurdu. Şimdilik sadece 10.000 metal kart var ve kartı elde etmek biraz zamanınızı alabilir.

Güncel İçerikler