Döviz üzerinden borçlandığınız yazılımınızı Kolay İK’ya taşırsanız ilk 2 yıl ücretsiz

Yerli girişimlerimizden ve zaman zaman da yatırım haberlerini paylaştığımız Kolay İK, dalgalanan kurlardan ötürü dolar ve euro üzerinden borçlanan şirketlere bir çağrıda bulunuyor.

Bu çağrıda; Türk lirası dışında bir sözleşme ile İK yazılımı kullanan tüm şirketler, çalışan sayısı sınırı olmaksızın tüm uygulamaları ile beraber Kolay İK’yı 2 yıl ücretsiz kullanabilecek.

Hedef: Dövizle yapılan sözleşmelerin değiştirilmesi

Döviz ile yapılan sözleşmelerin şirket finansallarına verdiği zararı engellemek için Kolay İK, Türk Lirası dışında yapılmış sözleşmesi devam eden ve en az 6 ay süresi olan tüm şirketlere 2 yıl boyunca Kolay İK sunmayı taahhüt ediyor.

Tek yapmanız gereken 30 Eylül 2018‘e kadar [email protected] adresine bir eposta göndermek.

30 Eylül 2018’e kadar başvuran tüm şirketler, Kolay İK’nın tüm özelliklerinden çalışan sınırı olmaksızın 30 Eylül 2020‘ye kadar ücretsiz yararlanacaklar.

2 yıl bitince ne olacak?

Şu anda Kolay İK, 500 çalışana kadar çalışan başına aylık 4 TL fiyatlamaya sahiptir. 500 üzerinde çalışanı olan şirketlere ayrıca teklif verilmektedir. Fiyatlama da ister aylık ister yıllık ödeme yapabilir, kullandığınız kadar ödersiniz, dilediğinizde kullanımı bırakırsınız ve tüm verinizi kullanabileceğiniz formatta teslim alabilirsiniz.

Not: Taahhüt yok, bağlayıcı herhangi bir gizli hüküm yok.

Bu almış olduğu karardan dolayı Çağlar Yalı ve Efecan Erdur‘u tebrik ederiz.

Güncel İçerikler