Emeklilik odağındaki fintech girişim AkıllıBES’in yeni ürünü: BES Asistan

AkıllıBES yeni ürünü BES Asistan‘ı tanıttı. BES Asistan; oyun oynayarak, test çözerek birbirinden güzel hediyelerin kazanıldığı BES’in en keyifli oyun platformu. Buna ilaveten, herkesin istediği kişilerle veya herkesle emeklilik planlarını paylaşabildiği sosyal paylaşım platformu. Paylaşılan emeklilik planlarını takip edebiliyor, başkalarının yaptığı fon dağılım değişiklik haklarını görebiliyorsunuz.

BES Asistan’ın testleri bir süredir VakıfEmeklilik‘te yapılıyordu. 27 Ağustos’ta VakıfEmeklilik’te canlıya alınacak uygulamanın daha sonra yaygınlaştırılması planlanıyor.

Tüm emeklilik şirketlerinden istediğiniz planı oluşturabiliyor ve hepsini kolayca karşılaştırabiliyorsunuz. Kendi planınızı ve sizinle paylaşılan emeklilik planlarını birbirleriyle ve piyasa verileri ile çok hızlı biçimde karşılaştırabiliyorsunuz. Özel simülasyon ve hesaplama makinası ile geriye dönük her türlü analizleri yapmak ve tüm senaryoları test etmek mümkün hale geliyor.

AkıllıBES yeni ürünü BES Asistanla kullanıcı deneyimine büyük önem veriyor ve BES’i keyifli hale getiriyor. Eğlenirken bir yandan finansal okur yazarlığa katkıda bulunuyor. Oyunlaştırmayı ve sosyal paylaşımı merkeze koyuyor.

BES Asistan önümüzdeki hafta bir emeklilik şirketinde kullanılmaya başlanıyor. Önümüzdeki ay da başka bir emeklilik şirketinde yayına alınacak. İlk etapta kurum içi kullanıcılara açılan uygulama önümüzdeki dönemde tüm Türkiye’ye açılıyor olacak.

Güncel İçerikler