Armut, ikinci chatbot uygulamasını Turkcell BiP’te kullanıma sundu

2011 yılında çalışmalarına başlayan ve hizmet arayanlar ile hizmet verenleri buluşturan  girişim Armut.com, kendi içerisindeki geliştirmelerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, ev hizmetleri alanında Facebook chatbotunu geliştiren Armut, benzer teknolojilere yaptığı yatırımı BiP chatbot lansmanını yaparak devam ediyor. Ev ve kişisel hizmetler alanında bir ilk olma özelliği taşıyan bu iş birliğinden BiP kullanan tüm kullanıcılar faydalanabilecek.

Armut yazılım ekibi tarafından geliştirildi

Armut yazılım ekibi tarafından geliştirilen BiP chatbot sayesinde kullanıcılar Armut API ile konuşarak taleplerini oluşturabiliyor. Chatbot teknolojisi sayesinde kullanıcılar karşısında biriyle sohbet eder gibi, kolaylıkla sorulara yanıt verirken 1 dakika içerisinde hizmet taleplerini oluşturup ihtiyaçları olan hizmete ulaşabiliyor.

Armut Kurucu Ortağı Erol Değim iş birliğiyle ilgili olarak, “Yaptığımız iş itibariyle kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını öğrenip geliştirdiğimiz inovatif teknolojilerle bu ihtiyaçlara en kolay şekilde çözüm buluyoruz. Gelecekte tüketicilerin teknolojiyi kullanım şekillerine bağlı olarak ihtiyaçlarını bize anlatacakları platformların da değişecek.” dedi.

Turkcell BiP Grup Müdürü Fulden Altuner Türken iş birliğiyle ilgili “Türk mühendislerin geliştirdiği BiP uygulaması yeni nesil anlık mesajlaşma, eşsiz sesli ve görüntülü görüşme deneyimini kullanıcılarla buluşturan bir iletişim platformu olmakla birlikte kullanıcılarına 150’den fazla zengin içerikli servis sunan bir yaşam platformu. Bir platformun olmazsa olmazı iyi bir fikir ve iyi bir deneyim inovasyonudur mottosundan yola çıkarak BiP’in ve Armut’un gelişmiş yeteneklerini birleştirdik ve BiP’te Armut Hizmet Asistanı kanalımızı hayata geçirdik. İş birliğimiz ile Türkiye’deki dijital dönüşüme bir katkı daha sağlayacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler