Kolektif House, dünya çapında Endeavor Girişimcisi seçildi

27-29 Haziran tarihleri arasında Endeavor İtalya’nın ev sahipliğinde Milano’da gerçekleşen 80. Uluslararası Seçim Paneli’nde (USP), 15 ülkeden 22 firmaya liderlik eden 40 girişimci “Endeavor Girişimcisi” seçildi.

Bu panel sonucu ile Endeavor şu anda dünya çapında 33 farklı büyüyen pazarda 1.059 şirketten 1,698 girişimciyi desteklemektedir. Endeavor Türkiye ülke adayı Kolektif House’un da Endeavor Girişimci Şirketleri arasına katıldığı panelde tüm dünyadan seçilen girişimcileri bu bağlantıdan görebilirsiniz.

Ahmet OnurCivan Batuhan Orhan tarafından kurulan Kolektif House, çalışmak, öğrenmek ve networking için daha akıllıca bir seçeneği 1.300’den fazla üyesi için oluşturduğu çalışma alanlarıyla ve bu alanlarda gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinlikler ve eğitim programları sağlıyan bir ortak çalışma alanıdır.

ISP’de, panelistler girişimci adaylarının işleriyle ilgili görüşmelerde buluyor, onları yüksek etkili büyüme potansiyeline göre değerlendiriyor ve Endeavor Girişimcileri olmak için hangi adayların seçilmesi gerektiğine karar veriyor. ISP, kendini girişimcilik ekosistemini geliştirmeye adamış yenilikçi ve azimli girişimcileri tanımlamak için çok aşamalı bir seçim sürecinin sonucudur.

Endeavor Girişimcisi olarak seçilen kişiler, kapsamlı özelleştirilmiş hizmetlere erişirler. Bunlar arasında kilit ihtiyaçlarını belirlemekte kendilerine yardımcı olacak, Fortune 500 Danışman firmalarından yerli ve uluslararası iş dünyası mentörleri ve gönüllüleri ile onları tanıştırmak da var.

Endeavor Girişimcileri, yüz binlerce iş yaratma, milyarlarca dolar gelir elde etme ve kendi ülkelerinde sürdürülebilir büyüme modelleri oluşturma konusunda önemli bir geçmişe sahiptir.

Güncel İçerikler