INFINITI, kurduğu araştırma laboratuvarlarıyla startup’lara destek oluyor

INFINITI, “premium bağlantılı mobilite çözümleri” alanında startup’lara destek olmak amacıyla hayata geçirmeye başladığı INFINITI LAB serisinin dördüncü laboratuvarını Hong Kong’da açıyor.

INFINITI CEO’su Roland Krueger startup’lara destek olmak amacıyla markanın hayata geçirdiği INFINITI LAB serisinin dördüncü laboratuvarını Hong Kong’da açılacağının müjdesini verdi. Krueger bu haberi ilk kez RISE Web Summit’te katılımcılara duyurdu.

INFINITI, bu yılın üçüncü çeyreğinde Hong Kong’ta açacağı INFINITI LAB 4.0’ın temasını “premium bağlantılı mobilite çözümleri” olarak seçti. INFINITI LAB 4.0 startup’ların (girişim şirketlerinin) dijital bir ekosistem yaratmalarını, bunu satış ve mobilite çözümlerine dönüştürmelerini sağlamayı amaçlıyor. INFINITI LAB 4.0 ile marka, startup’ları mentorlar, potansiyel müşteriler, iş ortağı ve yatırımcılarla bir araya getirmeyi de hedefliyor. INFINITI, dünya genelinde toplamda 6 laboratuvar kuracak.

INFINITI LAB

INFINITI Hakkında

Türkiye’de 2009 yılından bu yana Bayraktar Grubu güvencesiyle pazara sunulan Hong Kong merkezli INFINITI Motor Company Ltd.’nin dünyada 50 ülkede satış teşkilatı bulunuyor. 1989 yılında doğan INFINITI markasının premium otomobilleri Japonya, ABD, İngiltere ve Çin’de bulunan tesislerde üretiliyor. ABD pazarında büyük başarı elde eden INFINITI, 2008 yılında Avrupa pazarına sunuldu. INFINITI’nin Londra, San Diego, Pekin ve Yokohama’daki Atsugi-Shi’de tasarım stüdyoları bulunuyor.

Önümüzdeki dönemde, yeni model stratejisiyle atak yapmaya hazırlanan INFINITI, statükoya meydan okuyan cesur tasarımları ve yenilikçi sürüş destek teknolojileriyle premium otomobil dünyasında öncü markalar arasında yer alıyor. INFINITI, 2016 sezonundan bu yana hibrit motor teknolojisinin Formula 1’de kullanılmasında da önemli bir rol üstleniyor.

Güncel İçerikler