Kolektif House yeni şubesini 42 Maslak’ta açıyor

Paylaşımlı alan ve kapalı ofis imkanları sunan yerli girişim Kolektif House, yeni şubesini 42 Maslak‘ta açıyor. Kolektif House’u aslında girişimcilik dünyasında birçok etkinliğin düzenlendiği yer olarak da biliyoruz. Özellikle Levent şubesinde; Bilinen melek yatırım ağları, girişimler ve ekosistemin değerli isimleri bulunuyor.

Kolektif House Maslak; Sanat galerileri, açık hava sineması, tasarım dükkanları, spor merkezi ve çok daha fazlasıyla ihtiyacın olan her şeyi bir araya getiren yaşam merkezi 42 Maslak’ta yerini aldı. 3 farklı tipte 94 özel ofis ve 170 adet paylaşımlı açık masa ile yine diğer şubelerdeki stratejisini sürdürerek; freelancer, startup, yatırımcı, butik ve kurumsal şirketler’i hedefliyor.

42 Maslak’ın 6, 7 ve 8. katlarında 4200 metre karelik alana konumlanan Kolektif House Maslak’ta daha performanslı ve üretken bir ortam oluşturmak için cam tavanlar, şömine köşeleri, gün batımına karşı keyif yapabileceğin 280 metre karelik teras, PlayStation odası, Soul Room gibi alanlar bulunuyor.

Kolektif House kurucu ortağı Ahmet Onur “Farklı sektörlerde, işini tutkuyla yapan insanları aynı çatı altında buluşturmak ve çalışabilecekleri ‘yaşayan’ bir ofis alanı oluşturmak. Kolektif çatısı altında hayaller, heyecanlar hep ortak; birlikte büyütüyor, parlatıyoruz. En çok da iş birlikleri ve sinerjiden besleniyoruz. Cesur, keşfetmeye ve paylaşmaya açık, anlatmaktan çok dinlemenin gücüne inanan, işini aşkla yapan herkesle Ağustos’ta buluşmaya hazırlanıyoruz!.” açıklamasında bulundu.

Biz de Ağustos’ta açılacak olan Kolektif House Maslak alanından yakında bir çekim yapmayı planlıyoruz. Detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler