Vogue Türkiye, SheMeansBusiness kapsamında geleceğin kadın girişimcilerini arıyor

Facebook’un kadın girişimcileri Facebook ve Instagram’dan işlerini büyütmek için nasıl faydalanacaklarını da kapsayan çeşitli alanlarda eğitmeyi ve onlara ilham vermeyi amaçladığı küresel projesi #SheMeansBusiness kapsamında Vogue Türkiye, Türkiye’deki kadın girişimcilere yönelik yeni bir yarışma başlattı.

31 Temmuz 2018‘e kadar kabul edilecek başvurular üzerinden, yaratıcı fikrini hayata geçirmiş ve hikayesiyle ilham veren üç kadın girişimci belirlenecek.

Facebook, kazanan üç kadın girişimciyi, işlerini geliştirirken Facebook ve Instagram’dan nasıl faydalanacaklarını öğrenebilecekleri bir eğitim için Londra’daki ofisinde ağırlayacak. Ayrıca kazanan girişimcilerin her birine, işletmelerini dijital dünyada büyütmeleri için 1.000 USD tutarında Facebook reklam kredisi hediye edilecek.

Yarışmaya nasıl katılabilirsiniz?

Sizin ve işletmenizin hikayesini, gelecek planlarınızı, ödülün işletmenize ne gibi yararlar sağlayacağını anlatan maksimum 5000 karakterlik bir metni, işletmenizin Instagram ve Facebook hesaplarıyla birlikte buradan başvurunuzu yapabilirsiniz. Kendinizden, kuruluş hikâyenizden, işletmenizin olduğu aşamadan ve kazanmanın size ne gibi faydalar sağlayacağından bahsetmeyi unutmayın.

Başvuru koşulları:

Yarışmaya katılmak için hâlihazırda kurulmuş ve faaliyet gösteren bir girişiminiz olması gerekmekte. Sadece fikir aşamasında olan başvurular değerlendirmeye alınmayacak. Facebook’un Londra ofisinde verilecek eğitim Türkçe olacağı için, katılımcılarda İngilizce bilme şartı aranmıyor. Başvurularınızı Türkçe yapabilirsiniz. Katılım koşulları ve seçim kriterleri ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayın.

>>> Yarışmaya buradan başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler