İTÜ Çekirdek’in yeni hızlandırılmış ön kuluçka süreci: İTÜ Çekirdek Express

Sizlere birçok kez paylaşımlarını yaptığımız erken aşama kuluçka merkezi İTÜ Çekirdek, yeni hızlandırılmış ön kuluçka süreci İTÜ Çekirdek Express‘i duyurdu. İTÜ Çekirdek Express ile ürünü ve müşterisi hazır, belirli bir olgunluğa erişmiş girişimciler, hızlandırılmış bir önkuluçka süreci ile hemen yatırımcı ve kurumsal müşterilere tanıtılmaya başlanıyor.

Hızlandırılmış önkuluçka süreci olarak konumlandırılan İTÜ Çekirdek Express, İTÜ Çekirdek içerisinden ön kuluçka imkanlarına sahip olabilecek, paydaş kurumlarla daha hızlı tanışabilecek, yatırımcılarla daha erken bir araya gelebilecek ve ön kuluçka hizmetleri için daha az hisse opsiyonu verecek.

İlk satışını yapmış girişimci kabul edilecek

Bu sürece kabul edilecek olan girişimlerin, ürünlerinin tamamlanmış ve ilk satışlarını gerçekleştirmiş olmaları bekleniyor. Ayrıca ürün geliştirme ve müşteri geliştirme aşamasında olan girişimler, yatırımcı arayışı için bu programa başvurabilir.

İTÜ Çekirdek Express’e nasıl başvurabilirsiniz?

Başvurular İTÜ Çekirdek’in kendi web sitesi üzerinden toplanıyor. Express’e özel yeni bir başvuru kanalı açılmadı. Normal başvuruyorsunuz, arka taraftan sizi uygun programa, İTÜ Çekirdek seçim ekibi yönlendiriyor.

Sorularınız varsa, yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Güncel İçerikler