Girişimciler için yeni kuluçka programı: Marmara Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi

Türkiye’de girişim hızlandırma programları ve kuluçka merkezlerinin arttığı günümüzde, Marmara Üniversitesi de ön kuluçka programı, Marmara Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi’ni duyurdu.

Son başvuru: 10 Haziran 2018 Pazar

Her alandan girişimcilerin başvurabileceği ön kuluçka merkezinin ilk döneminin başvuruları 10 Haziran 2018 Pazar günü sona eriyor. Bu ön kuluçka programına fikir, MVP veya prototip aşamsındaki girişimciler başvurabilir.

Başvurusunu yapan girişimler, öncelikle bir ön görüşmeye davet edilecekler. Bu ilk elemeyi geçen girişimlerden bir sunum yapmaları istenecek. Bu sunum sonrasında Marmara Üniversitesi Ön Kuluçka Programı’na kabul edilen girişimler, başlangıcı eğitim, sonraları mentorluk ağırlıklı olacak olan 6 aylık bir programa alınacaklar. Temmuz ayında başlayacak olan eğitimler, 31 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek. Bu sürecin sonunda ise bir Demo Day etkinliği olacak.

Başında Mehmet Onarcan gibi çok değerli bir ismin olduğu kuruluş olan Mentors Network Turkey ile yürütülen bu ön kuluçka programının Demo Day’ine girişimcilik ekosisteminden melek yatırımcılar ve yatırımcı kuruluşlar davet edilecek.

Marmara Üniversitesi, girişimcilerden hisse alınmıyor veya yatırımda bulunmuyor.  Seçilecek olan girişimler, önceden ya da mevcut durumda başka bir kuluçka ya da hızlandırma programında da olabilirler.

Marmara Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi‘ne bu bağlantıdan başvurunuzu yapabilirsiniz. Henüz resmi web sitesinin kurulumu tamamlanmadı. Başvuruları Google Docs üzerinden topluyor. Yakında bağlantılı olduğumuz bu programın gelişmelerini bizim üzerimizden takip edebilirsiniz.

Güncel İçerikler