Workup girişimcilik programı 3. dönem girişimlerini seçmeye devam ediyor

İş Bankası tarafından hayata geçirilen Workup girişimcilik programı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen demo day ile 2. dönem girişimleri mezun oldu. Bugüne kadar yaklaşık 20 mezun veren Workup, 3. dönem girişimlerini seçmeye devam ediyor.

Aldığımız bilgilere göre; Geçtiğimiz hafta içerisinde 3 girişim kabul edildi. 7 girişim daha seçilmesi bekleniyor. 3. döneme 10 girişimle başlayacak olan bu programa şimdi başvurun ve hemen yerinizi alın. Elbette bir seçim sürecine dahil olacaksınız ancak benim girişimim buraya kabul edilmez gibi düşüncelere kapılmayın, şansınızı deneyin, denemekten korkmayın ve üşenmeyin!

Bu programa kabul aldığınızda; İş Bankası ile iş birliği, sonuç odaklı mentorlardan eğitim, kolektif house’da çalışma ortamı ve kaliteli network gibi daha sayamadığım olanaklardan yararlanabiliyorsunuz.

Workup’la ilgili detaylı bilgilere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz, başvuru yapmak için de web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aklınıza takılan soruları yorum olarak yazarsanız, programın başladığı ilk günden bu yana takip eden biri olarak sorularınızı cevaplandırabilirim.

Güncel İçerikler