eSpor takımı BAU SuperMassive, Bahçeşehir Okulları’ndan ve Nevzat Aydın’dan yatırım aldı

2016 yılından seri girişimci Hakan Baş tarafından kurulan League of Legends isimli eSpor takımı BAU SuperMassive, eSpor yatırımcısı Nevzat Aydın ve Bahçeşehir Okulları’ndan toplamda 2,5 milyon TL yatırım aldı.

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın: “Bugüne kadar farklı sektörlerden birçok alana yatırım yaptım. Beni heyecanlandıran, insanların yaşam biçimlerinde değişiklik yaratacağına inandığım iş modellerine ve girişimcilere yatırım yapmayı sürdüreceğim. Teknoloji ve internet alanındaki gelişim dijital oyun sektörünün giderek büyümesini sağlıyor. E-sporun Türkiye’deki gelişimi oldukça heyecan verici. Hem gençler arasındaki popülaritesine hem de yapılan yatırımlara bakıldığında sektörün geleceğinin parlak olduğu görülüyor.” dedi.

eSpor’un artık bir “gelecek” olduğunun az çok herkes farkında. Dün de Boğaziçi Üniversitesi’nde İş Bankası ana desteğiyle gerçekleştirilen Content Marketing Summit’te bir eSpor oturumu gerçekleşti ve oturumun önemli isimlerinden biri Sina Afra’ydı. Kendisi de bir eSpor yatırımcısı ve bu alana neden yatırım yaptığını, bu alanın geleceğinden bahsetti.

Yakın gelecekte bu alanla ilgili daha fazla gelişme ve yeni yatırımlar duyacağız. Henüz haber olarak paylaşılmayan yatırımlar da mevcut, bunları da sizlere zaman zaman aktaracağız.

Güncel İçerikler