Mediamarkt Startup Challenge, perakende alanındaki girişimlerin başvurularını bekliyor

MediaMarkt Türkiye, MediaMarkt Startup Challenge adını verdiği proje ile perakende alanında süreçlerini iyileştirebilecek girişimler arıyor. Hackquarters danışmanlığında gerçekleştirilecek olan MediaMarkt Startup Challenge ile Türkiye girişim ekosisteminde bulunan girişimler hem MediaMarkt ile ortak çalışma şansını kazanabilecek, hem de birinci olan girişim dünyada adını duyurabilecek.

Mediamarkt Startup Challenge programına 3 kategoriden başvurabilirsiniz

  • Perakende Satış Teknolojileri

Hem online hem fiziksel mağazalarımızdaki ziyaretçilerimizin satın almaya dönüşecek karar sürecinde onlara yardım edecek, geçirdikleri zamanı teknolojik bir deneyime dönüştürecek girişimler ve çözümler.

  • Satış Sonrası Teknolojiler

Satın alma sürecini tamamlamış müşterilerimizin memnuniyetini ve mağazamızda yaşadıkları deneyimi kalıcı, sonraki tercihlerinde de aynı deneyimi yaşayacaklarını garanti altına alabilecek tüm girişimler ve çözümler.

  • Kurumsal Dijitalleşme Süreçleri

Müşterilerimizin ve ziyaretçilerimizin deneyimlerini sürekli kılacak ve ekibimizin verimliliğini arttıracak, iş süreçlerini daha akıcı hale getirebilecek girişimler ve çözümler.

Son başvuru: 20 Nisan 2018

Perakende Satış Teknolojileri alanındaki girişimcilerin, MediaMarkt’ın fiziksel ve online mağazalarındaki satın alma kararına giden süreçte ziyaretçilerin yaşadığı deneyimi en üst düzeye çıkartacak fikirleri, Satış Sonrası Teknolojiler alanındaki girişimcilerin mağazalarda yaşanan süreçleri satış sonra gerçekleşebilecek olaylarda (olumlu veya olumsuz) kötü bir tecrübe yaşanmamasını sağlamaları, Kurumsal Dijitalleşme Süreçleri alanındaki girişimlerin de özellikle MediaMarkt’ın iç süreçlerindeki akıcılığı artırıp her alanda müşteri memnuniyetini maksimum düzeye çıkartacak çözümler üretmeleri bekleniyor.

20 Nisan 2018 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği MediaMarkt Startup Challenge’de, seçilen girişimler 7 Mayıs 2018‘de jüri önünde girişimlerini anlatma şansını bulacak. Birinci seçilecek girişim Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Retailtech Hub finaline katılarak dünyaya açılma şansı kazanacak. İkinci seçilecek girişim MediaMarkt Türkiye ve Tekzen mağazalarında pilot uygulama yapma fırsatı ile birlikte, Kategori Mağazacılığı Derneği’ne çözümlerini sunma hakkı kazanacak. Üçüncü seçilecek girişim ise MediaMarkt Türkiye ve Tekzen mağazalarında pilot uygulama yapma fırsatı kazanacak.

MediaMarkt Startup Challenge ile ilgili daha fazla bilgi almak ve girişiminiz ile hemen başvurmak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler