Adgager, özgürce fikir sunabileceğin Freewall özelliğini duyurdu

Yeni nesil bir araştırma servisi olan Adgager, kullanıcılarının markalara içerik üretebilmelerini ve fikir vermelerini sağlarken; satın alma alışkanlıkları üzerinde yeni konseptlerin test edilmesi veya marka gücünün ölçümü gibi araştırmalarının yanına Freewall‘u özelliğini de ekledi.

Freewall, Adgager içerisinde Gager’ların herhangi bir proje beklemeden fikirlerini özgürce sunabildiği bir alandır.

Bildiğiniz gibi Adgager, pazarlama araştırması üzerine kurduğu platformdaki kullanıcılarına Gager ismini veriyor. Sadece Türkiye’de 18.000’den fazla Gager, T.C Kimlik numaralarıyla doğrulanmış her türlü pazarlama fikrinin, ürünün etkin ve en hızlı şekilde hayata geçirilmesi ile ilgili görüşlerini hızlıca bildirebiliyor. Gagerların vizyonları, motivasyonları ve nitelikleri sayesinde çok hızlı sonuç alınmasını sağlayan girişim, Gagerların daha fazla özgür olacağı Freewall adı altında bir alan tasarladı.

Freewall ile birlikte Gagerlar fikirlerini herhangi bir proje beklemeden sunacağını belirten Adgager Ceo’su Umut Vural Freewall ile ilgili şunları ekledi: “En sık aldığımız mesajlardan biri istenilen sıklıkta proje gelmemesi ile ilgiliydi. Gagerların ihtiyacı da bu doğrultuda oldu. Fikirlerini rahatça aktarabilecekleri, proje beklemeyecekleri Freewall da bu ihtiyaç üzerine doğdu.

Freewall ile ilgili İki farklı hedefleme var. Bunlardan biri bahsettiğimiz üzere Gagerlara yani tüketicilere yönelik olan. Tüketiciler gördüğü her şeye bir fikir üretiyor ve sonrasında bunu kendi içinde ve yakın çevresi ile paylaşıyor. Fakat fikirler bir şekilde uçup gidiyor. Fikirleri canlı tutmak ve gerekli kişilerin görmesini sağlamak amacıyla hashtagler üzerinden konu paylaşımı sağlayan Freewall ise sizin fikrinizi değerlendiriyor. İkinci olarak markalar, kurum ve kuruluşlar devreye giriyor. Tüketici ihtiyaçlarına, tüketici fikirleri ile yön vermeyi hedefleyenler; Freewall sayesinde müşteri ve potansiyel müşterilerine çok daha hızlı ve kolay ulaşabiliyor. Gagerların farklı demografilere sahip olması ile markaların henüz ihtiyaç duymadıkları bir konuya, farklı demografik bilgilere sahip insanların fikirlerini sunabiliyor. Böylece onlarda tüketiciler üzerinde nasıl bir etki yarattıklarını ölçümleyebilecekleri bir alana sahip oluyor.

Gagerlar fikirlerini büyük bir tutkuyla Adgager’a sunarken Adgager, bu fikirlerini gerekli marka, kurum ve kuruluşlara ileten bir pozisyonda bulunuyor. Dolayısıyla bir projeye ihtiyaç duymadan Gagerların fikirlerini bir bütün halinde ileten doğru bir kanal olmalı ki bir şeyler gerçekten değişebilsin! Adgager, Gagerların ve fikri olan herkesin sesini duyurabilmek için böyle bir alana ihtiyaç duydu ve artık daha fazla Gager ile geleceğin pazarlama araştırmalarına yön vermeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler