Sütaş Market, GittiGidiyor ile ilk kez bir online pazar yerinde açıldı

Türkiye’nin önde gelen markalarından Sütaş, Sütaş Market’teki ürünlerinin online satışı için Gittigidiyor ile de anlaştı. Böylelikle sutas.market haricinde, Gittigidiyor kanalını da kullanacak.

Bu iş birliğiyle Türkiye’de ilk kez bir online pazaryeri platformunda satış yapmaya başlayan şirketin doğal ve lezzetli ürünleri, GittiGidiyor müşterisiyle buluşuyor.

Sütaş Market’in platformlarında mağaza açmasını değerlendiren GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, “GittiGidiyor’da süpermarket kategorisinin 2017 yılında büyüme oranı yüzde 61’e ulaşmış durumda. Tüketicilerin bu kategoride de online alışveriş yapma alışkanlıkları her geçen gün artıyor. Biz de tüketicilerimizi her kategoride olduğu gibi gıda ürünleri kategorisinde de hem kaliteli hem de çeşitliliği bol ürünlerle buluşturmayı son derece önemsiyoruz. Bu anlamda Sütaş gibi Türkiye’de süt ve süt ürünleri denince akla ilk gelen markalardan biriyle yaptığımız işbirliğinin hem Sütaş hem de platformumuz açısından olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz. GittiGidiyor olarak Sütaş’ın ürünlerinin platformumuzda bulunmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.

”Online pazaryerleri daha fazla tüketiciye ulaşabilmek için büyük fayda sağlıyor”

Sütaş E-ticaret ve Omnikanal Yöneticisi Ufuk Yılmaz da GittiGidiyor ile yaptıkları işbirliğiyle ilgili, “Sütaş Market adıyla 2010 yılından bu yana ürünlerimizin satışını kendi e-ticaret kanalımız üzerinden online platformda da yapıyoruz. Ancak ilk kez GittiGidiyor ile yaptığımız işbirliği sayesinde bir online pazaryerinde satışlarımıza başladık. Markaların daha fazla tüketiciye ulaşabilmeleri ve fark yaratan hizmetlerini gösterebilmeleri açısından online pazaryerlerinin büyük faydası olduğunu düşünüyoruz. Sütaş, bütün ürünlerinin sofraya ulaşana kadar geçirdiği sürecin her bir aşamasını adım adım denetliyor ve titizlikle yönetiyor. Online satış platformlarından satın alınan ürünün tüketiciye soğuk zincir kırılmadan ulaştırılması çok önemli. Bu operasyonu takip etmek ve yönetmek için iyi bir altyapı ve bilgi birikimi gerekiyor. GittiGidiyor ile yaptığımız işbirliği sayesinde milyonlarca tüketicimizin güvenli bir alışveriş platformu üzerinden ürünlerimize kolaylıkla erişebileceği için çok mutluyuz” diye konuştu.

Güncel İçerikler