Banamama’nın sosyal sorumluluk projesi Askidamama.co nedir?

askidamama.co bir banamama.co markasıdır. banamama.co’nun kuruluş amacı evcil hayvanlarımıza düzenli mama ulaşımı sağlayarak hem sevimli dostlarımızı hemde barınakta sizlerin hayatını daha kolay ve mutlu hale getirmekti. Evcil hayvanlarımızın yanında barınaklarda yaşayan dostlarımızı da unutmamalıydık. Buradan yola çıkan Banamama kurucusu Emre Özdemir, her üyenin satın aldığı mamanın %5’ini, Askidamama.co üzerinden barınak hayvanları için biriktirmeye ve düzenli mama bağışı yapmaya başladı.

Askıdamama, tamamen barınak hayvanları düşünülerek ortaya çıkartıldı. Barınakta yaşayan dostlarımız için yapabileceğimiz iki seçenek var. Birincisi sahiplenmek, ikincisi de mama yardımında bulunmak. Sahiplenmek bilindiği kadar o kadar kolay bir süreç olmuyor.

Buradan yola çıkan bu sosyal sorumluluk projesi, hayvan severleri barınakta yaşayan dostlarla bağlıyor. Mama yardımında bulunabilmeniz için düzenli bir bağış sistemi geliştirildi. Bütçenize göre belirleyeceğiniz tutarda adınıza her ay düzenli bağış yapılmasını sağlıyor.

Peki Askidamama’yı neden tercih etmelisiniz?

Evcil hayvanların ne kadar sevildiğini hepimiz biliyoruz. Peki ya barınaklarda sahiplenilmeyi bekleyen sevimli dostlarımızında ilgiye ve bir aileye ihtiyacı yok mu? askidamama.co ‘yu tercih ederek bir kaç tıklamayla onlara yalnız olmadıklarını hissettirebilir ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta yardımcı olabilirsiniz.

Bütçenize göre belirleyeceğiniz düzenli bağışlarla her ay adınıza gelen bilgilendirme maili ile dostlarınızın ne kadar mutlu olduğundan haberdar olabiliyorsunuz. Siz hayvanseverler sayesinde toplanan bağışların %15 ini operasyon, mama gönderimi ve dağıtımı için ayırdıktan sonra kalan miktarın hepsiyle mama alımı yapıp seçilen barınaklara ve sokaklara yardım olarak götürülüyor.

Kar amacı güdülmeksizin tamamen barınak hayvanlarının faydası için ortaya çıkarılmış bir sosyal sorumluluk projesidir. Küçük bir bağışla kocaman bir mutluluğa sebep olabilirsiniz.

Güncel İçerikler