Uludağ Ekonomi Zirvesi, 10 girişimi Stars of Region yarışmasına davet ediyor

İş ve ekonomi dünyasının bir araya geldiği etkinliklerden biri olan Uludağ Ekonomi Zirvesi, 2018 yılıyla birlikte büyük bir startup yarışması’na ev sahipliği yapacak. Galata Business Angels, Endeavor işbirliği ile gerçekleştirilecek yarışmaya, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve bölgeden girişimcileri bekliyoruz.

Yarışmaya son başvuru: 19 Şubat 2018

Yarışmaya başvurular 19 Şubat tarihine kadar bu bağlantı üzerinden gerçekleştirilebilecek. Girişimlerini, Türkiye’nin en büyük melek yatırımcıları, startup dostu liderlerinin karşısında anlatıp yatırım çekmeyi ve büyük ödülü almak isteyenlern bu yarışmaya başvurusu bekleniyor.

İlk 10’a kalan girişimciler, canlı sunum için Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne davet edilecek. Ahmet Faralyalı, Ali Sabancı, Hasan Aslanoba, İhsan Elgin, Nevzat Aydın, Mehmet Kutman, Ömer Erkmen, Paul Doany, Rina Onur, Saruhan Tan, Uğur Şeker, Varol Civil ve Yılmaz Yıldız’ın da aralarında bulunduğu GBA yatırımcıları, Endeavor üyeleri ve iş dünyasının başarılı liderlerinden oluşan jürinin karşısında canlı sunum gerçekleştirecek.

İlk 3’e kalmayı başaran girişim, iş dünyasının en önemli liderlerinden yatırım çekme fırsatının yanı sıra iş dünyasının en önemli isimleriyle networking şansı da yakalayacak.

Jüri; fikrin özgünlüğü, ölçeklenebilirliği, pazarın büyüklüğü, girişimin yarattığı giriş bariyeri, girişimcinin ve ekibinin geçmiş deneyimlerine dayanarak değerlendirmesini yapacak.

Şimdi başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler