Mentorluk yönetim sistemi Mentornity, İngiltere satışı ile global pazarda büyüyor

Sizlere daha öncesinde paylaştığımız mentorluk programı yürüten kurumlara alt yapı sunan yerli girişim Mentornity, yurt dışında İngiliz Open Data Institute‘ye yaptığı satış ile global pazarda büyümesini hızlandırdı.

Mentornity; şirketler, girişim merkezleri ve organizasyonlardaki mentorluk ve koçluk programlarının yürütülmesini sağlayan online bir sistemdir. Müsait zaman yönetimi, mesajlaşma, randevu planlama, toplantı notları, geri bildirimler, grafikler ve raporlar gibi bir çok araç ile katılımcılara platform deneyimi sunuyor.

Mentornity’nin kuruluş amacı, kariyer gelişimi, kurumsal gelişim veya girişimcilik programı yürüten kurumların iş yüklerini azaltmak ve kurumların bu programları anında hayata geçirebilmesini sağlamak. Mentornity şu an 50’den fazla girişimcilik ve gelişim programında kullanılıyor. İTÜ Çekirdek, Galata Business Angels, Teknopark İstanbul, INNOGATE, Yeni Bir Lider Derneği gibi önde gelen girişimcilik ve kariyer programları tarafından tercih ediliyor.

Open Data Institute satışı ile globa pazarda büyümesini sürdürecek


Yurt dışında iş geliştirme çalışmalarına önem veren girişim, bunun için bir ekip oluşturdu. Güncel satış ve pazarlama yöntemleri ile potansiyel kurumlara ulaşıp ağlarına ekliyor.

The Open Data Institute (ODI) de bu çalışmaların başarılı bir sonucu olarak satışa dönüşen programlardan biri oldu. ODI, merkezi Londra’da bulunan bir kurum ve www’nin mucidi Sir Tim Berners-Lee ve yapay zeka (AI) uzmanı Sir Nigel Shadbolt tarafından kurulan bir şirkettir. Bugünün küresel zorluklarına çözüm bulmak için ticari ve ticari olmayan kurumlar ve hükümetleri belirli sektörler etrafında buluşturuyor. Girişimcilik programları düzenliyor ve iş dünyasının sesini İngiltere hükümetine duyuruyor.

Güncel İçerikler