EY VenturesTalk ilk buluşması Yeni Ekonomide İnovasyon Süreci temasıyla düzenlendi

StartersHub ve EY Türkiye, kurumsal şirketleri ve startup’ları aynı platformda bir araya getirmeyi hedefleyen ‘EY VenturesTalk‘ sohbet toplantılarına, ‘Yeni Ekonomide İnovasyon Süreci’ temalı ilk buluşma ile başladı.

Buluşma, “Yeni Ekonomide İnovasyon Süreci” teması ile düzenlendi. Geleneksel iş yapış biçiminin hızla değiştiği günümüzde, kurumları ve girişimcileri aynı platformda buluşturarak sinerji yaratmaya odaklanan etkinliğin açılış konuşmaları StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dorman, EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları ve EY Türkiye Şirket Ortağı Demet Özdemir tarafından gerçekleştirildi.

StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dorman, EY Türkiye ile birlikte düzenledikleri “EY VenturesTalk”un girişimcilik ekosistemine katma değer yaratacağına inandığını ifade etti. StartersHub’ın ekosistemde işbirlikçi yaklaşımına dikkat çeken Dorman, “Bir girişimcinin kendisini ve girişimini nasıl her gün bir adım daha ileriye götüreceğini düşünmesi gerekiyor. Bugün kurumların gündeminde ise daha hızlı, esnek ve yaratıcı olmak üzere girişimci ruhu canlandırmak yer alıyor.” dedi.

Teknoloji alanında atılan adımların ve özellikle startup’ların taşıdığı girişimcilik ruhunun Türkiye’nin bir cazibe merkezi haline gelmesine destek olarak üretime, istihdama ve büyümeye önemli katkılar sağlayacağını belirten EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu yıl Türkiye’de 10. kez düzenlediğimiz Yılın Girişimcisi Programı ve iki yıldır düzenlemekte olduğumuz EY Girişimci Kadın Liderler programlarımızla da girişimcilere destek olmaya ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Ülkemizin köklü bir dijital dönüşüm içerisine girdiği bu dönemde, kurumsal şirketlerle teknoloji girişimcilerini bir araya getirilmesine ön ayak olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz.”

‘EY VenturesTalk’, iş dünyasının önde gelen isimlerini ve başarılı girişimcileri ortak bir platformda buluşturmaya devam edecek.

Güncel İçerikler