Pariyer: Part Time iş arayanlar ile işverenleri buluşturan platform

Pariyer, part time veya serbest zamanlı iş arayan kişilerle işverenleri buluşturan online platformdur. Part-time istihdam pazarına odaklanan tek kurum olma özelliği ile Pariyer, Türkiye iş gücü piyasasındaki arama ve yerleştirme maliyetlerini azaltacak basitlikte bir altyapı sağlıyor.

Son zamanların gözde çalışma seçeneklerinden biri olan proje bazlı, serbest zamanlı veya part time çalışmak isteyenler için çalışan Pariyer.com, 2017’nin ikinci yarısında Meryem Bozkurt Sıtkı ve Mustafa Sıtkı tarafından kuruldu. 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Böylece iş arayanlar yeteneklerini boş zamanlarında yapabilecekleri işler ile paraya dönüştürebilirken, işverenler kalifiye elemanlara ulaşabilecek.

Başta genç, kadın ve engellilerin part time veya serbest zamanlı olarak istihdam edilmelerini hedefleyen şirket hızla yayılarak garsonluktan çocuk bakıcılığına, gölge öğretmenlikten özel derse, tenis eğitmenliğinden mankenliğe kadar uzanan pek çok iş kolundan bir yelpaze sunmayı hedefliyor.

Pariyer.com hem iş arayan hem de işverenlerin ilan verebilmesi özelliği ile rakiplerinden ayrılıyor. Part time veya serbest zamanlı iş arayanlarla işverenleri en hızlı ve en etkili bir şekilde buluşturan ilk dijital platform Pariyer.com’u 2018 yılı boyunca kullanmak ücretsizdir.

Güncel İçerikler