Vivoo, 500 İstanbul’dan 120 bin dolar yatırım aldı

500 Startups’ın Türkiye yatırım ayağı olan 500 İstanbul tarafından bugün yeni bir yatırım açıklandı. Aldığımız bilgilere göre, idrar stripleri ile metabolizmanızı takip ederek size kişiselleştirilmiş tavsiyeler veren kişisel wellness asistanı Vivoo, 120 bin dolarlık bir yatırım aldı.

Yerli girişim olan Vivoo, Gözde Büyükacaroğlu ve Miray Tufan tarafından bu yıl hayata geçirildi. Aslında iki kadın girişimciyi ana şirketleri olan Vivosens’ten tanıyoruz. Vivoo da, Vivosens’in bir ürünü. Geçtiğimiz haftalarda da Innogate ile ABD programına katıldı. Bu yatırımı, Kickstarter kampanyasına hazırlık için ve pazarlama faaliyetlerini geliştirmek için kullanacak.

Ürünün kullanımı çok basit. Size kendi teknolojisi ile ürettikleri bir çubuk geliyor. Çubuğun üzerinde 10 kutucuk var. Bu kutucukları idrarınızla ıslattıktan sonra, Vivoo’nun mobil uygulaması üzerinden fotoğrafını çekip, platforma yüklüyorsunuz. Arka tarafta çalışan teknoloji ile size anında idrarınızdan çıkan sonuçlar üzerinden, rapor geliyor. Bu rapora göre kişiselleştirilmiş öneriler sunuyor.

Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler