Evde Mimar: Evinizin veya ofisinizin boya işlerini yaptırabileceğiniz platform

Evde Mimar, evinizin veya ofisiniz boya badana işlerini güvenli ve hızlı bir şekilde yaptırabileceğiniz bir platformdur. Dekorasyon önerilerini ücretsiz bir şekilde alabileceğiniz Evde Mimar, hizmet almak isteyenlere evlerine en güzel tasarımlarda öneriler sunuyor.

Ağustos 2017’de İTÜ Çekirdek‘e kabul alan girişim, Barış Korkmaz tarafından yine bu yılın Mayıs ayında kuruldu. 5 kişilik bir ekibe sahip. Big Bang 2017 ödüllerinde yarı finale yükseldi.

Kurucu Barış Korkmaz, girişimi kısaca “bayilik veren boya badana merkezli dekorasyon platformu” olarak tanımlıyor. Bugüne kadar 75’ten fazla ev ve ofise hizmet verdi. Web sitesini aylık 15.000’den fazla kişi ziyaret ediyor.

Barış Korkmaz Barış Korkmaz – Kurucu, Evde Mimar (Fotoğraf: egirişim)[/caption]

Girişim, içerisinde ilginç bir oluşuma da ev sahipliği yapıyor. Kurucunun dijital bayilik adını verdiği bu sistem ile alışılagelmişin dışında bir büyüme, gelişme vizyonu söz konusu. Bünyesinde 5 boya badana girişimi; Boyacım Gelsin, Boyalina, Boyalistan, Olur Yaparım ve Boyanın Ustası’nı barındıran Evde Mimar, kendi kurduğu yapısı ile bu girişimlere de destek veriyor.

Boya Badana İsteyenlere Dekorasyon Önerileri

Sektörün üç büyük ihtiyacına cevap verme hedefinde olan Evde Mimar, boya badana için keşif istendiğinde bayiliklerin bölgesel avantajı sebebi ile Türkiye’nin en hızlı keşif imkanını sunabiliyor. Aynı zamanda bir pazar yeri olmadığından müşteri ile direkt iletişim kurabilen ve sorunlara direkt olarak cevap veren bir yapıya sahip konumda bulunuyor. Hizmet sonrasında sözleşme dahilinde 1 yıllık da garanti veriyor.

2018 Yılında 4.500 Evi Güzelleştirmek İstiyor

Evde Mimar, 2018 yılında agresif bir biçimde büyümeyi hedeflemekle beraber 2018 yılı içerisinde 4.500 evi güzelleştirmek istiyor. Türkiye’de 60 bayiye ulaşmayı kendine hedef edinmiş durumda. 2019 yılı hedefi olarak ise boya badana dikeyinden farklı olarak iki dekorasyon dikeyine de aynı iş modeli ile geçiş yapmak istiyor. 2020 yılındaki ana hedef ise yurt dışında hizmet ihracatı yapan bir startup olabilmek.

 

Güncel İçerikler