Startup İstanbul 2017’de sahne alan 15 girişim ve kazananlar

Yeni internet girişimleri ve İnternet sektörünün geleceğine yön veren konuşmacılarıyla geçtiğimiz dört yıla damgasını vuran Startup İstanbul, bu yıl da önemli isimlerin katılımıyla oldukça hareketli geçti. Uniq İstanbul’da düzenlenen etkinliğe 1000’in üzerinde kişi katıldı. Biz de egirişim ekibi olarak bu etkinlikte yer alarak, atmosferi yakından soluduk.

ABD, Avrupa ve Asya’dan gelen binden fazla katılımcıyı, 500’den fazla girişimciyi Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’in stratejik partnerliğiyle ağırlayan Startup İstanbul‘a ilk olarak binlerce girişim başvurdu. Başvuranlar arasından 100 tanesi 2 günlük mentorluk almaya hak kazanarak ikinci aşamaya geçti. 2 günlük demo day sonucunda sunum yapan girişimler arasından seçilen Top 15 Startups, 23 Ekim’de konferans günü sahne olarak ilk üçe girmek için jürinin karşısında ter döktü.

Jüri üyeleri: Skype, Tesla ve Hotmail’in yatırımcılarından Tim Draper, Y Combinator partneri Adora Cheung, Techstars yönetici direktörü Eamonn Carey, Silicon Valley Bank direktörü Andy Tsao.

Sahne alan girişimler: HeyDoc!, Beltroad epc, Advancio Interactive, Wolves, Travoney, Quoxient, Nullatech, Codela, Jeevay Sehat, Bizero, Homade, Momy Helper, Tawseel Care, Atlan Space.

İşte kazananlar girişimler

Startup İstanbul birincisi: Advancio Interactive

Şubesiz bankacılık hizmeti veren girişim.


Startup İstanbul ikincisi: Momy Helper

Arap annelerin psikolojik danışmanlık alma hizmeti


Startup İstanbul üçüncüsü: Homade

Ev yemeği hizmeti sunan girişim.

Güncel İçerikler