StartersHub XO Demo Day 2017 sahnesine çıkan 9 girişim

Bugüne kadar 100’ü aşkın ülkeden 2500’den fazla başvuru alarak girişimciler için önemli bir çekim merkezi haline gelen StartersHub‘ın girişim geliştirme programı StartersHub XO,
18 Ekim’de gerçekleşen “Demo Day”de, programı başarıyla tamamlayan 9 girişimi yatırımcılar ile buluşturdu.

Girişimler Demo Day’de ürünlerini, iş modellerini, program boyunca gösterdikleri büyümeyi ve bu büyümeyi devam ettirmek için gereken yatırım ihtiyaçlarını yatırımcılara, girişim sermayesi fonları temsilcilerine ve StartersHub iş ortaklarına sundu. Programı başarıyla tamamlayan ve ürününü pazara çıkaran girişimler, StartersHub’tan 250 bin Dolara kadar yatırım almaya hak kazandı. Ana partnerleri İş Bankası, Microsoft, Intel ve Gedik Yatırım olan StartersHub XO’nun 2017 programının odak alanları Nesnelerin İnterneti, Büyük Veri ve Finansal Teknolojiler oldu.

StartersHub XO Demo Day 2017 sahnesinde sunum yapan 9 girişim;

  • Eyedius: Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüleri işleyerek yüz tanıma, insan/nesne/hayvan tanıma, sınır koruma, bölge koruma yapan yüksek doğruluk oranlı güvenlik çözümüdür. Toplu konutlardan bankalara kadar birçok alanda kullanılmaya başlandı.
  • Kimola: Kişilerin dijital metinlerinden yaşam tarzları, izledikleri televizyon programları, gittikleri kafelerden kullandıkları ürünlere kadar veri analizi sağlayarak markalara tüketicileri hakkında anlık, hızlı analizler sunuyor.
  • Onlock: Geliştirdiği akıllı kilit sistemi, kullanıcı kabul testlerinin hemen ardından raflardaki yerini alacak. Daha şimdiden 1000’in üzerinde ön sipariş alan ekip, yoğun çalışmalarının sonuçlarını almak üzere.
  • Ottoo: Araçlar için büyük veri platformudur. Hazırlamış olduğu bulut tabanlı Connected-Car platformu ve geliştirdiği “Smart Fleet” uygulaması sayesinde, firmalara mevcut iş modellerinin iyileştirilmesi sürecinde hazır altyapı sunuyor.
  • Noffix: Bir ön muhasebe programı olan girişim, bugün artık stok yönetimi, dosya yönetimi ve iş yönetimi de yapabilen çok yönlü ofis yönetim sistemine dönüştü. 11 banka ile yapılan hesap entegrasyonu ile kullanıcılar tüm kurumsal hesaplarını Noffix üzerinden takip edebilecek.
  • Pastel: İnsan trafiği yoğun olan kapalı alanları daha sağlıklı hale getirmeyi amaçlıyor.
  • Servo Kiosk: Sağlıklı ve taze yemek sunan akıllı buzdolabıdır. İlk kez StartersHub’ın ikinci yaş gününde kullanıcı karşısına çıktı.
  • Paym.es: Mesajlaşma uygulamaları üzerinden bir arkadaşınızla konuşur gibi ürünlerinizin satılmasını ve güvenli bir şekilde satın alınmasını sağlayan chatbot uygulamasıdır. Ağustos ayında yaptığı lansmanda, Facebook Messenger üzerinde sosyal medyadan satış ve alışveriş yapan kullanıcıları buluşturdu.
  • TagPay: Fiziksel kredi kartı olmadan hızlı ve kolay ödeme deneyimi yaşatıyor. Dokunmatik ekranlı tüm akıllı telefonlarda kullanılabilen yeni nesil mobil cüzdan ve ödeme teknolojisidir.

Güncel İçerikler