BKM Express mobil uygulamasına ‘Para İste’ özelliği geldi

Ülkemizde nakitsiz ödeme deyince akla gelen ilk hizmet olan BKM Express, mobil uygulamasını güncelledi. Güncellemeyle birlikte uygulamaya eklenen ‘Para İste’ özelliği sayesinde kullanıcılar birbirlerine kolayca para gönderebilecek.

Uygulamanın yeni sürümüyle birlikte para isteme ve gönderme işlemleri oldukça kolay bir hale geldi. Yeni özellik sayesinde kart bilgilerinizi paylaşmanıza gerek duymadan QR kodu ya da link ile para istemek mümkün. Yapmanız gereken uygulamadaki ‘Para Transferi’ sekmesinden ‘İste’ butonuna dokunmak. Daha sonra istediğiniz tutarı girebilir ya da tutarı karşı tarafın belirlemesini isteyebilirsiniz. Tutarı belirledikten sonra ise ister QR koduyla, isterse SMS, WhatsApp ya da e-posta aracılığıyla linklerinizi paylaşıp para isteme işleminizi tamamlayabiliyorsunuz. Bu özellik şimdilik sadece yurt içi kullanımına açık.

Uygulama içerisindeki diğer yenilikler

Yeni güncellemeyle birlikte para gönderme fonksiyonu da yenilendi. Artık ‘Gönder’ bölmesinde alıcının kart bilgilerini kaydedebiliyorsunuz. Böylelikle bir sonraki gönderimde tekrar kart bilgilerini girmek zorunda kalmıyorsunuz.

Uygulamaya eklenen önemli özelliklerden biri de kamera ile kart ekleme fonksiyonu. Bundan sonra kart eklerken ya da para gönderirken kart bilgilerinizi telefonunuza elle girmeye gerek duymadan telefonunuzun kamerası ile kart numaranızı okutabileceksiniz.

BKM Express kullanıcısıysanız uygulamanızı yeni sürüme güncellemeyi unutmayın.

Güncel İçerikler