Harvard Hukuk mezunu önceki First Lady Michelle Obama’dan ilham verecek 8 söz

Amerika Birleşik Devletleri’nin önceki First Lady’si ve Barack Obama’nın eşi Michelle Obama‘dan ilham verecek 8 sözü var.

Michelle Obama, Chicago’nun güney kısmında doğdu ilköğrenimini üstün zekalılar okulunda tamamladı ve Princeton Üniversitesi’nden ve Harvard Hukuk Okulu’ndan mezun oldu. Eğitiminin ardından Chicago’ya dönerek Amerika’nın bilinen bir hukuk firmasında, Chicago Üniversitesi’nde ve Chicago Üniversitesi Hastanesi’nde çalışmaya başladı. Barack Obama ile Chicago’da hukuk firmasında çalışırken tanıştı. Michelle Obama, giyim tarzıyla ve moda anlayışıyla pek çok kez en iyi giyinenler listelerinde yer aldı. Vikipedia.

“Gelecek” üzerine

Ne kadar paranız ve mülkünüz olursa olsun gelecekteki başarılarınız kendi özgüveniniz ve gücünüz tarafından belirlenecek.

“Zihniyet” üzerine

Cesaret bulaşıcıdır ve umut kendi kendine var olabilir.

“Tutku” üzerine

Kendinize her zaman sadık kalın ve başkalarının söylediklerinin, sizi hedeflerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

“Liderlik” üzerine

Korku işe yaramaz bir duygudur,sizi kontrol etmesine asla izin vermeyin. Daima umut ve imkanlar üzerine kararlar verin.

“Esneklik” 

üzerine

Negatif saldırılara maruz kaldığınızda duymazdan gelin çünkü siz kim olduğunuzu biliyorsunuz.

“Güçlenme” üzerine

Yapılcaklar listemizde, bizi daha yukarılara taşıyacak işlere ihtiyacımız var.

“Başarı” üzerine

Başarı,hayatınızın başkalarına nasıl göründüğüyle alakalı değildir, size neler hissettikleriyle ilgilidir. Başarılı olmak etkileyici olmak değildir, esinlenilmektir. Kendinize sadık olmanın anlamı budur.

“Başkalarına Yardım” üzerine

Çok çalışıp iyi iş çıkardınız ancak o fırsat kapısından geçtikten sonra öylece arkanızı dönüp gitmeyin. Geriye dönün ve başarılı olmanıza yardımcı olanlara siz de aynı şansı verin.

Güncel İçerikler