Sanal, hazır ve paylaşımlı ofis hizmeti sunan Kamara, Bitcoin ile ödeme almaya başladı

Bitcoin’in son zamanlarda hızla önem kazanmaya başladığı günümüzde Türkiye’de bir girişim olarak başlayan ve çok şubeye ulaşan açık ve kapalı ofis alanı hizmeti sunan Kamara, kripto para birimi Bitcoin ile kira ödemelerini almaya başladı.

Türkiye’de şu an bitcoin ile bir şey satın alamıyorsunuz veya biz bu ödemeyi Bitcoin ile yapalım dediğinizde kimse bunu dikkate bile almıyor.

Kamara şu anda güncel rakamlarla 963 firmaya hazır ve sanal ofis imkanı sağlıyor. Kamara kurucusu Sadık Kocabaşa bu aldığı ödeme yöntemi ile şu açıklamayı yapıyor. “Her ne kadar bitcoin çok oynak bir para birimi olsa da Türk Lirası’na endeksleyip işlemler yapılıyor. Bu sayede oynaklıktan kaynaklanan riskler kiracılar için oluşmuyor.” diyor.

0.0062 bitcoin’den başlayan fiyatlarla sanal ofis hizmetlerinden kamara’da yararlanabiliyorsunuz. Bitcoin’in bu kadar çok konuşulduğu ama doğru düzgün bir kahve bile alınamadığı ülkemizde cesur bir hareket yaparak insanların kiralarını bile bu tür dijital para birimleriyle ödemelerine ilk olarak olanak tanıyarak özellikle bitcoin yatırımcılarına güzel bir çözüm olmayı istediler.

Kendilerine bu süreçte başarılar dileriz. Kamara ile doğrudan iletişim içerisindeyiz, gelişmeleri ve bu süreçteki deneyimlerini aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler