Netaş 50. yılına özel startup özel ödülü verecek, 15 Ağustos’a kadar başvurun

Bu yıl 50. yılını kutlayan Netaş, genç girişimcilere destek olmak amacıyla, 16. TESİD (Türk Elektronik Sanayicileri Derneği) Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri kapsamında startup bünyesinde geliştirilmiş yazılım ve donanım ürünleri arasından seçilecek bir projeye “NETAŞ 50. Yıl Özel Ödülü” verecek.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, TESİD’in internet sitesinde bulunan Netaş 50.Yıl Ödülü Başvuru Formu’nu doldurmaları ve en geç 15 Ağustos 2017 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

NETAŞ 50.Yıl Özel Ödülü’ne başvuru yapan startup’lar, hem ürün ve hizmetlerini tanırken, hem de TESİD’e üye Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon ve bilişim şirketlerinin yöneticileriyle bir araya gelme fırsatı yakalıyorlar.

Türkiye’de startup kuruluşlara ve inovatif fikirlere en çok yatırım yapan şirketlerden biri olan Netaş, 2015 yılında bilişim ve telekomünikasyon alanındaki yatırımlarıyla öne çıkan Kanadalı Wesley Clover’la iş birliğine giderek Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu’nu kurmuştu. Fon, start-up şirketlere ve girişimcilere yatırım yaparak, katma değeri yüksek teknoloji projelerini geliştirmeleri konusunda destek veriyor.

Fon tarafından bu güne kadar desteklenmiş olan altı projeden bir diğeri olan Pisano, şirketlerin müşterilerine ve müşterilerin de şirkete anında ulaşabilecekleri, iletişim kurabilecekleri web tabanlı bir müşteri etkileşim platformu tasarladı.

2016 yılının başında Kuzey Amerika pazarına açılan Iven, şirketlerin verimliliğini artırmak, maliyetlerini düşürmek ve ürünlerinin pazara çıkış süresini azaltmak amacıyla, makineler arası iletişim çözümleri geliştirirken, Deriva ise perakende mağazaları için, ziyaretçi davranışlarını toplayarak analiz ediyor; mağaza yönetimine bilgi sağlıyor.

Diğer projeler ise şöyle:

Startsub, kutu abonelik hizmeti veren bir platform yaratarak “Kutu Üyelik Servisi” sayesinde satıcıları müşterileriyle buluşuyor.

CreatorDen markalar ile sosyal medya influencer’ları arasında masaüstü platformu ve mobil uygulama üzerinden bağlantı kuruyor ve markaların sosyal medyada etkili bir şekilde tanıtılmasına, marka hedeflerine ulaşmalarına katkı sunuyor.

Güncel İçerikler